אהלן לכולם!

ShortY

New member
אהלן לכולם!

טוב אז כמעט יום העצמאות, ולא נכנסתי ככה לעדכן, אז my bad... אבל הנה, אני אתכם. בקשר להופעה בערב יום העצמאות............... אני מקווה שכולכם תבואו להריע ולעודד ולהשמיע את קולכם בהופעה שלי בראשון לציון, בגן העיר. הולכת להיות הופעה מדהימה, עם נגנים ומוי כיף. בהופעה אני עדיין ישיר חומרים מהאלבום הקודם........ אבל! אני שמחה לבשר לך שהאלבום כבר כמעט חצי גמור, 6 שירים גמורים למעשה, וכותבים מוכשרים ומדהימים לקחו חלק בכתיבת האלבום כמו ארי גורלי {"דבש"}, ותמיר חיטמן המדהים, ועוד, ויכלול דואט אחד עם זמרת ש=י=ע=י=ף אתכם מהרגליים. גם אני לא האמנתי שזה יקרה, כי זה חלום חיי היה לשיר איתה, אבל אנחנו בשלבי עשייה, ואני מקווה שהשיר יצא באלבום שלי. איזה כבוד. עכשיו לשאלה שבטוח יושבת לכם כבר על הלב, "למה כותבים אחרים חוץ ממני?". אז ככה. קודם כל 70 אחוז מהאלבום נכתב והולחן על ידי. קיבלתי שירים מכל הכותבים בארץ, ובחרתי שלא להשתמש בשירים שלהם, כי רציתי דברים מדהימים, הכי טובים, הכי נוגעים. ואז הגיעו אליי השירים האלו, ו... הוקסמתי. הכבוד הוא שלי שהם לוקחים חלק באלבום שלי. בכלל, הדברים שאתם תשמעו באלבום הזה, קרוב לוודאי שלא ציפיתם לשמוע ממני, אבל זה היופי בעייני. להמשיך לחדש, לעניין ולשאוף קדימה. ובקשר למתי הוא יוצא... אני לא אתן לך את התשובה של "בקרוב" ואז הוא יצא עוד שנתיים אני לא אומר שזה בקרוב, אני אומר שהוא בעבודה אינטנסיבית וכשנרגיש שהוא מוכן... הוא יצא. והוא יצא בן זונה..... אז בהחלט יש למה לחכות. ובקשר לסרט, הבטחתי שאברר פרטים על כרטיסים, אבל, עדיין לא קיבלתי תשובה, וברגע שאקבל, אודיע לכם. אשמח לראותכם שם איתי אם זה אפשרי. וזהו. נשיקות ואוהבת אתכם אהבה אמיתית. הילה.

ג ב ש ו ש

New member
איזה כייף לקרוא חדשות טובות../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

ובכלל כייף להכנס ולראות שכתבת הודעה
קודם כל אני ממש שמח לשמוע בקשר לאלבום,עכשיו השארת אותי ואני מניח שאת כולם פה בציפייה ענקית ונרגשים עוד יותר
בטוח שזה יצא משהו בנזונה
אני מקווה שאוכל להגיע להופעה בעצמאות כי יש לי כמה דברים שהבטחתי לעשות קודם..אבל לאלה שיגיעו,אני בטוח שיהנו
אוהב המון, גבי

הילהההההההההה

וואי איזה כיף לבוא מהבצפר ולראות את ההודעה של הילה.. אז ככה אני בטוח באה להופעה שבראשון לציון.. ויהיה כיף בטוח.. ובקשר לאלבום לא הבנתי מה כתבת שיש לך איזה שיר עם איזה שמרת לא הבנתי בדיוק?? איזה כיף שכתבת שיר או הוא כתב לך ארי גורלי הוא מדהים.. אבל לא אמר לי שהוא הולך לכתוב לך שיר וזה.. טוב אני מקווה לבוא גם לסרט וזה.. אז שיהיה בהצלחה ומתה עלייך.. אוהבת

ג ב ש ו ש

New member
אני אסביר לך../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

יהיה באלבום שיר עם זמרת שלפי מה שהילה כתבה היא מאוד רצתה שיהיה חיבור בנייהם וזה קרה...דואט יחד
באלבום יהיו שירים שאמנים שונים כתבו להילה וחלקם היא כתבה.

איזה הודעה משמחת פשוט עשית לי ת'יום! =]

אני מזה מקווה להגיע להופעה....אבל לא בטוח אני יוכל כי כבר הבטחתי לחברה שאני יבוא איתה להופעה=\ ואני מזה מחכה לאלבום שיצא.. רק חבל שזה יקרה בעוד שנתיים...אבל העיקר שהוא יצא בן זונה =][=

ג ב ש ו ש

New member
חח היא לא אמרה שהאלבום יצא עוד שנתיים!../images/Emo88.gif

היא התכוונה שהיא לא רוצה לרשום מתי בדיוק האלבום יצא כדי שלא יצא מצב שיגידו שהוא יצא עוד חודש ובסוף הוא יצא עוד שנתיים.. הכוונה היא שאין תאריך מדוייק ליציאת האלבום.יכול להיות עוד חודש ויכול להיות גם עוד שנה

נשמאמית

New member
ואייייי איזה כיףף.. :]] את האמת ?

עשית לי את השבועעע :]] וכמובן שאני יגיע להופעה בראשון אין מצב שאני מפספסת את זה!! כ"כ התגעגעתי... אני חסרת סבלנות כבר כ"כ רוצה שהאלבום יהיה אצלי ביידים ולהקשיב לשירים שלך כל היום.. שוב להדביק את כל החברות הסטרייטיות בשירים שלך :]] ואני כבר מתארת לעצמי שהיוצרת המדהימה זו נינט :]]]]]]] ואיי איזה אושררררררר אוהבת אותך כ"כ!!!!!!!!

נשמאמית

New member
כי אני בטוחה שזו היא..

פעם שורטי אמרה שהיא ממש הייתה רוצה דואט עם נינט... ובהופעה של נינט ברישפון [ליין לסביות] אז שורטי הופיעה לפנייה.. והיא אמרה כזה "אני מחממת לנינט את הבמה איזה כבוד" משהו כזה.. קיצ' נחכה ונראה לי יש תחושה שזו נינט :]]]]]

אההה כה ראיתי את זה...

חחח פשוט לא ניראלי שזה קשור נינט ושורטי...חחח אבל אני בטוחה שזה יצא בן זונה (כמו ששורטי אמרה) =)...

ג ב ש ו ש

New member
חח זה לא שנתיים../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

תקראי טוב מה היא כתבה ואם לא הבנת הסברתי באחת מהתגובות פה

maytal7

New member
איזה מגניב ../images/Emo165.gif ../images/Emo24.gif

אני מקווה מאוד שיצא לי לבוא ביום העצמאות אפשר להפוך את זה למיני מפגש פורום חחח

לינקיXD

New member
יאאאאא הילההה=]

איזה כייייייף בשבוע אחד 2 הודעות ממך בפורום
אני ממש ממש שמחה לשמוע שאת מרוצה מהשירים וכל זה..את מרוצה?אנחנו פי שתיים !=] , מקווה להגיע להופעה בראשון לציון..:),זה ביום רביעי או חמישי? מי הולך?:)

למעלה