אהלן לכולם!

אהלן לכולם!

אני שמח שסוף סוף חולקים את הכבוד המגיע לסימפסונים ע"י פתיחת פורום על שמם. (הללו את הומר) אני לא רוצה לבאס אבל... סימפסון הולך להיגמר! כן כן! הולך להיגמר! וזה בגלל שיצאה הודעה רשמית של מפיקי ויוצרי התוכנית שנגמרו להם הרעיונות! אז הם יצאו עם סרט קולנוע פעם בכמה זמן (כנראה פעם בשנה)!

fry

New member
בב

תראה הסדרה רצה המון זמן!!!!!! אני מבין את זה שזה הולך להיגמר אבל כמובן שיהיה שידורים חוזרים

איליה.

New member
חבל שזה הולך להיגמר.

טוב, אולי הם רצו לפרוש בשיא. אני רק לא מבין למה מורידים את פיוצ´ראמה
כזאת סידרה טובה ולא מגיע לה יותר מארבע עונות?

אתה צריך להבין...

אתה צריך להבין רק משהו אחד, הסידרה (סימפסון) רצה כבר 14! 14 עונות (נראה לי...) ולבן אדם (מיסטר מאט) ניגמרים הרעיונות. (גם לפיוצ´ראמה) לפרוש בשיא... אני לא חושב שהם אי פעם ירדו מהשיא! נ.ב בחיים לא ראיתי פיוצ´ראמה אבל... בתרגום חופשי, מה זה אומר (השם של הסידרה)

Gevakumon

New member
אתה טועה, כל כך טועה

תשמע חבוב אתה פשוט עיוותת את העובדות כמו שהתקשורת עשתה סביב כל הסיפור הזה לפני איזה שבועיים. כל מה שהיה זה שמאט גרונינג התראיין לאיזה מגזין בריטי ואמר שמתחילים להיגמר לו הרעיונות ואולי הוא יוריד את הסדרה, מזה עשו איזה 200 כתבות ב200 מגזינים שונים וכולם צעקו בכותרת "נגמרה הסידרה, אין יותר" זה בולשיט, אני לא אומר שהיא לא תרד בקרוב, אבל חבוב שום הודעה רשמית שום כלום, זה שטויות LONG LIVE THE SIMPSONS!$@!@#% Bart: "Ay caramba!"1

למעלה