אהלן לכולם

TAINTED SAINT

New member
אהלן לכולם ../images/Emo24.gif

לצערי ביום ו' לא יכולתי להעלות את הפינה המוקדשת לבעלי חיים ואני מתנצל. הפינה תעלה מחר בערב או ביום ג' ותוקדש בחגיגיות ההולמת את ראש השנה לבעל חיים שאתם תבחרו. אנא התחילו בהצבעה. בתודה
[ושוב סליחה] TAINTED SAINT

orli997

New member
היי חזרת,../images/Emo24.gif

ראש השנה לי מזכיר כבש, כאילו מנגל וכזה חחחחח אבל נראה לי שחיכינו לאיזה רצף מגלגל המזלות, אז שור בופלו , האמת שאני לא בטוחה איזה מהם מייצג את מזל שור, בכל אופן זו הבחירה שלי, אם יש עוד המלצות מוזמנים להעלות,

MIND WORK

New member
שלום ונעים מאד

שמעתי שמועות על הפינה - נשמעת לי כמו יופי של פינה, שמוקדשת כל פעם לבעל חיים אחר.... מכיוון ששוחחתי השבוע עם אורלי על מכרסמים ושרצוי שהיא תאמץ (בדחיפות לדעתי) חבר לארנב הבודד שבכלוב.- הגענו לשרקן. אני חושבת ששרקנים זה אחד המכרסמים החמודים והחכמים שיש. אבל מהיותי אוהבת חיות מושבעת... הכל הולך....

TAINTED SAINT

New member
האם תהיה התנגדות אם.....

אני אבחר הפעם את בעל החיים ? ולא,אל תשאלו מראש איזה,אם אני אבחר,אשאיר את בחירתי כהפתעה עד רגע הפרסום. לשיקולכם.
היי MIND WORK,לא הספקתי לקרא את תגובותייך בקומונה,אבל בתור אוהבת בעלי חיים אני מתאר לעצמי כי נפגש כבר בפינה הקבועה שלי [בסדר,כמעט קבועה...]. מה את מגדלת ובאיזה בעלי חיים את מתמחה\מתעניינת? לילה טוב. TAINTED SAINT

MIND WORK

New member
היי

מגדלת חיות בית (כלב/חתול). מתעניינת בכל החיות .. בעיקר בזכויותיהם - אבל זוחלים זה לא הסוג שנוגע לליבי - אבל גם להם אני מאחלת רק טוב.

למעלה