אהלן לכולם!

Tabasco

New member
אהלן לכולם! ../images/Emo108.gif

מה קורה? קוראים לי מורן, אני גרה בצפון הארץ ואני בת 16. אני לא רוצה להתרברב אבל אני חושבת שאני אחת המעריצות הכי גדולות של סימפסון בארץ... (לפחות ממי שאני מכירה, על אף שאני אשמח לגלות שיש עוד הרבה כמוני בפורום הזה). סימפסון אפשר לומר- זאת הסדרה הכי ענקית שאי פעם נוצרה (חוץ מהישרדות וזינה, למרות שגם אותם היא קורעת בלי בעיה). לא פיספסתי אפילו פרק אחד מאז תחילת הסדרה ולא רק זה- יש לי את כל העונות מוקלטות על קלטות שאני צופה בהן שוב ושוב ושוב ושוב ושוב כל פעם שיש לי חשק
(נראה לי שרק את העונה הראשונה אין לי). אנשים שמכירים אותי מהיסודי או אפילו מגיל יותר צעיר כשהם פוגשים אותי תמיד שואלים אותי, "תגידי- את עדיין רואה סימפסון?" ואני תמיד גאה להגיד שכן! לצערי וצערנו הרב הסדרה תרד בקרוב מהמרקע- אבל לנו הישראלים החביבים יש עוד מספר פרקים לא מבוטל להתרפק עליהם
את פיוטרמה אני לא רואה... גם אף פעם לא שמעתי על הסדרה הזאת- מישהו יכול להסביר לי קצת מה זאת הסדרה הזאת? אוקיי- אז שיהיה לכם אחלה יום!

ברינסלי

New member
מורן - פיוצ´רמה../images/Emo22.gif../images/Emo91.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

אהלן מורן! פיוצ´רמה היא סדרה נוספת של מאט גרונינג. אין קשר עלילתי לסימפסונים, אבל אוהבי הסימפסונים בטוח יתמכרו במהירות גם לפיוצ´רמה, שבעיני רבים אפילו עולה על הסימפסונים. ניו יורק, 31 בדצמבר 1999. חייו של פריי לא נראים משהו. החברה שלו כרגע עזבה אותו, הקריירה שלו כשליח פיצה לא בדיוק מובילה לאנשהו, ובתור בטטת כורסא שמכור למשחקי וידאו לא נראה שייצא ממנו משהו אי פעם. כאשר הוא מבצע משלוח פיצה (מזויף) למעבדה מסתורית, פריי ננעל בטעות בתוך יחידת הקפאה קריוגנית, מוקפא, ומתעורר... לאחר 1000 שנים, ערב ה-1.1.3000. תוך שהוא מנסה להסתגל לעולם החדש והמטורף, ולהתמרד כנגד החיים שנקבעו לו כאזרח חדש בחברה (מקצוע: שוב נער משלוחים), פריי פוגש את לילה, חייזרית חתיכה וקשוחה בעלת עין אחת גדולה בלבד, ואת בנדר, רובוט חצוף, קלפטומן כפייתי, נהנתן וחסר-מוסר. השלושה מתחברים ומחליטים להתנגד למשרות שקבעה עבורם החברה. לאחר הימלטות מהחוק, הם מוצאים מפלט אצל צאצא של אחיינו של פריי, השריד האחרון ממשפחתו של פריי בשנת 3000, מדען ישיש וסנילי בשם פרופסור הוברט פארנסוורת´. צחוק הגורל: בבעלותו של פארנסוורת חברת משלוחים בין-כוכבית, והוא מעסיק בחפץ לב את השלושה (לאחר שלצוותים קודמים שלו קרו מיני תאונות טרגיות). פריי מוצא את עצמו בעבודה שתמיד חלם עליה: נער משלוחים! שייצא, יחד עם חבריו החדשים, להרפתקאות בחלל החיצון ולהובלת חבילות לעולמות שטרם דרכה בהם רגל אדם!

TimBuck2

New member
אפשר....

עכשיו שגילית את סודה המעיק של לילה (שוודו כינה כספוילר) אפשר בבקשה לצטט חלק מהפרק הראשון? ואני מבטיחה שבזאת אני אפסיק לצטט. כי זה מעצבן (אפילו אותי..). fry: can I ask you a question? Lila: as long as it´s not about my eye.. fry: hmmm... lila: is it about my eye? fry: yes lila: go on fry: what´s with your eye? בעה... הצטוטים שלי אפילו לא מדויקים. אה... לא נורא.... אף אחד לא מת מזה... נכון?? אני מקווה שזה לא נחשב כספוילר. כי בערך גילו את כל הפרק הראשון, אז אני לא תורמת. חוצמזה, אהה... אני טועה במילים בכוונה כדי שהחדשים יופתעו... אהה... כן... זה בכוונה...

ברינסלי

New member
צר לי לבשר לך, אבל... [בלי ספוילר]

נראה לי שלא הבנת. הספויילר הוא לא שללילה יש רק עין אחת. (זה ברור אפילו מהפרומואים ומשאר מקורות, אפילו בלי לצפות בסדרה). אכן יש ספויילר עצבני מאוד, אבל הוא מתגלה רק לקראת סוף הסדרה (כלומר עונה 4 - בתקווה רבה *מאוד* שיהיו עוד פרקים בעתיד), וכמובן לא אעז להוסיף אף מילה בנושא.

TimBuck2

New member
אה...

אז אני שוב הטיפשה? לא נורא... אני קצת רגילה לזה... חח.. טוב! די עם הנבואות המקדימות לעונה הרביעית! (מילות סיכום: דההה...)

Tabasco

New member
תודה רבה! ../images/Emo108.gif

תודה לכל מי שציטט או שהסביר לי על פיוצ´רמה! נשמע לי כמו אחלה סדרה שבעולם ואני סומכת על מאט גרונינג שאף סדרה שלו לא לא שווה את הצפייה
אז מתי הסידרה משודרת ובאיזה ערוץ? אני כבר בפגיור גדול מתחילת התוכנית?

איליה.

New member
היי Tabasco

את לא ממש בפיגור, רק חמישה פרקים, ואני חושב שהשלמנו לך את כל מה שאת צריכה לדעת
את יכולה לתפוס את השידור החוזר של פיוצ´ראמה הלילה ב-4, והפרק הבא הוא ביום ראשון ב-14 - שניהם בערוץ Star World. איליה.

איליה.

New member
מה, אז את עדיין רואה סימפסון ../images/Emo35.gif

אם כך, ברוכה הבאה לפורום! כדאי לך לצפות בפיוצ´ראמה, סדרה גדולה. ויש לך ד"ש ממגי סימפסון. איליה.

אולי תוכלי לעזור לי דחוף

אני מחפש את הפרק שבארט זכה בפיל והוא הולך איתו ברחוב ואז רודפים אחרי הפיל ושני אנשים עם זכוכית בדיוק עוברים ונזהרים שהיא לא תשבר ואז בסוף הם פשוט זורקים אותה. את חייבת לעזור לי מורן... לילה טוב.

fry

New member
אני זוכר את הקטע

אבל אני לא זוכר את הפרק

Tabasco

New member
עזרה ../images/Emo108.gif

אני בטוחה שיש לי את הפרק הזה (ואני גם זוכרת את הקטע הזה) אבל אני ממש לא יודעת איך אני אמצא אותו... יש לנו בסביבות ה-20 אולי אפילו יותר קלטות של סימפסון ולעבור על כולן כדי לחפש פרק אחד... יאללה- זה סיבוך. זה ממש חשוב, ממש דחוף? כי אם כן אני מוכנה לנסות...

כן זה די חשוב...

לבוס שלי יש יום הולדת עוד מעט והוא אחד שיש לו הכל ולא צריך כלום ובטח כל החברים שלו יקנו לו דברים יקרים, ואני גיליתי שהוא חולה על הסדרה הזאת ובמיוחד על הפרק עם הקטע של הפיל וראיתי שהוא נשפך מצחוק כשהוא סיפר את זה, לכן עזרה תתקבל מאד בברכה...

איליה.

New member
תנסה לחפש...

באתר הרשמי של הסימפסונים (בקישורים של הפורום למעלה) אפשר לקרוא את התקציר של כל פרק. חפש שם! ואז, כשתדע את מספר הפרק והעונה, אני מניח שלמורן יהיה יותר קל לעזור לך.

למעלה