אהלן לכולםם :) (גבר ללא איבר)

SuperStar666

New member
אהלן לכולםם :) (גבר ללא איבר)

לפני מס' ימים ראיתי פרומו בערוץ דוקו על בחור שחיי בארה"ב, הממ שאין לו איבר מין, והסיבות לזה לא ידועות לי...... רציתי לשאול אם מישהו ראה את התכנית הזו ויודע על מה אני מדברת? ומתי יהיה שידור חוזר? - אם למישו יש מושג.

הסרט אליו את מתכוונת...

...הוא "ברוס/ברנדה/דיוויד אשר ישודר בהקרנה נוספת ביום שבת הקרוב (12/11) בערב

אכן, סוף עצוב נורא

ואולי לא? אולי שניהם בעצם גאלו את עצמם? אני מניח שזו שאלה של השקפה

SuperStar666

New member
המממ...

אני חושבת שלא משנה באיזו צורה הבן אדם חיי, אבל עדיף שהוא יחיה מאשר ימות! (כמובן שהכל בגבול הטעם הטוב) אני חושבת שזו לא הייתה סיבה מספיק מוצדקת להתאבד... זה סימן של בן אדם מאוד חלש, וכנראה עם נטייה דכאונית כלשהי.. (החבר שלי אח, וראינו את זה ביחד, והוא אמר שהם הסיפטומים מראים על מחלת נפש- דיכאון) בכל מקרה.. באמת סיפור נורא עצוב. אני חושבת שההורים של התאומים קיבלו על זה הרבה כסף כדי שיסכימו לעשות ניסוי כ"כ אכזרי על ילדיהם! ובטוחה שהם ידעו לפחות 98% ממה שהתרחש שם בעצם.... (בפגישות עם הד"ר) אין הורה בעולם שהיה מוכן להסכים לניסוי כזה... אין.

אפשר להתווכח על זה

ההורים קיבלו כסף רב אך לא מהפסיכולוג אלא מבית החולים שעשה את הניתוח הנורא. כסף זה הגיע להם ולילד בדין מכיוון שילד זה היה זקוק לטיפולים (פלסטיים כמו גם נפשיים) לכל חייו והכל בגללחוסר תשומת לב של רופאים. אם אפשר להאשים אותם במשהו הרי זה שלא פקחו עין ופיקחו על השיחות ביןו הפסיכולוג לילדים שצולקו נפשית. עם זאת הסרט מבהיר שמדוקטור מאני עצמו הם לא קיבלו אגורה.

למעלה