אהלן...כנסו דחוף....

אהלן...כנסו דחוף....

הנה מכתב שכתבתי בפורום שישיסטים....ואגב אני שמינסט...תיקראו תמכתב תגידו לי אם אני צודק....אני בכל אופן מרגיש ככה... זה המכתב: אני אומנם לא שישיסט אני שמיניסט.... ורציתי להגיד כמה דברים......כיתה י' ובמיוחד ט' ו י' אלה היו השנים הכי יפות שלי...ממש ככה.....היה כ"כ טוב שאני לא יודע בכלל איך לתאר לכם את הכיף והצחוקים וכל הפאנאן שעשיתי עם החברים...ימים על גבי ימים שהיינו יחד ויצאנו לטיולים.... וישבנו...צחקנו....נהננו....והיינו מאוד מגובשים אחד עם השני....היינו ממש כמו אחים.....אומנם גם עכשיו כשאני בי"ב זה ככה.... אבל העניין הוא שעכשיו זה שנה אחרונה שלנו בתיכון....ובעצם זאת שנה אחרונה לילדות שלנו..לכל הצחוקים הפאן וההיתגבשות שלנו יחד....יותר לא ניראה אחד תשני כל יום כמו עכשיו...יש כאלה שמיתגייסים מיד אחרי הלימודים..יש כאלה שישר עובדים..יש כאלה שקיבלו פטור מסיבות כלשהם...יש כאלה שהחליטו לצאת קצת לחו"ל....ומה אני יגיד לכם.... תחושת העצבות ששוררת אצלינו בשיכבה היא מאוד מורגשת.....כל המורים שמים לב שקורה משו בכל שיכבת י"ב....משו שאף פעם לא קרה....ואנחנו לא יודעים איך להסביר להם ולכולם שאנחנו ממש לא רוצים לעזוב מהר תילדות שלנו.... כי חלאס אנחנו בני 17 או 18 ומעלה ואנחנו כבר מיתבגרים במהירות לא נורמלית..ואנחנו מרגישים כאילו אנחנו לא הספקנו לעשות בחיים כלום...ממש תחושת ריקנות...עם כל טיולים שהיינו ביחד...עם כל המשברים שעברנו יחד...עם כל הצחוקים...הדיבורים..המריבות...החיכוכים....והעזרה ומה שאתם לא רוצים......אנחנו די עצובים עכשיו.... אנחנו ניתגעגע לימים של הילדות בצורה מטמטמת......הלוואיי והייתי יכול לחזור אחורה בזמן..קשה לי אישית עם זה שזהו אין יותר חברים כל יום...רק פעם בשבוע או שבועיים....או לכו תדעו מה....עכשיו צריך לעבוד... לפתוח חשבון בנק... להתחיל לפתוח חיים....אוףףףףףףףף אני לא מצליח לעכל בכלל שהגעתי לגיל הזה....אני זוכר בסביבות כיתה ז' היינו תמיד אומרים....אוףףףף איך בא לי לסיים כבר תלימודים האלה ולסיים י"ב והכל והייתי מקנא באנשים שכבר סיימו לימודים..... ועכשיו אני רואה שזה ממש לא ככה....אני לא רוצה לסיים ללמוד....לא רוצה לעזוב את כל הנערות שלי עם כל החבר'ה וכל הכיף שלנו...אני יודע שאלה החיים ואין מה לעשות וצריך להמשיך איתם....אבל מה שאני בא להגיד כאן בעצם..שעכשיו כשאתם בכיצה י' תנצלו כל כיף שאתם רק יכולים לחשוב עליו...אל תצאו לעבוד כמו שעושים הרבה בגילכם....לכו תהנו.... תחיו תחיים תרגישו כל שנייה מהחיים ......תהנו כל עוד אתם יכולים...כי אתם תיספרו עד 10 והופ......ניגמרו הלימודים.... הזמן טס.... לא מרגישים אותו בכלל.....תנצלו אותו כמו שצריך..... בתכלס כבר קבענו שנתק בינינו לא יהיה אף פעם....ואנחנו נעשה מיפגשים קבועים בסופי שבוע ונעביר את הכיף כמו שרק אנחנו יודעים....אין לכם מושג איזה מועקה יש לי בלב מזה.....זה ממש מדכא... אתם אולי עכשיו לא מבינים כ"כ מה אני רוצה מכם אבל תיזכרו את מה שכתבתי כאן...ותיראו איך תרגישו ככה גם אתם כשתגיעו לי"ב... אחחחח הייתי חייב להיתפרק קצת..תודה לכם....=יוני.

elivnat

New member
יוני,

אתה ממש לא היחיד שזה קורה לו... טוב, סליחה על התשובה הקצרה, עפתי להמשיך ללמוד למתכונת בספרות, ב"הצלחה לי

../images/Emo45.gif

מסכימה איתך לגמרי וגם לי זה קשה...יפה שכתבת את זה בפורום שישיסטים שידעו שזמנם יקר ושזאת שנה באמת כיפית...אבל אתה יודע לכל סיום יש התחלה חדשה ואני בטוחה שבצבא (או כל מקום אחר אליו תפנה) אתה תמצא את המקום שלך...לי אישית המסגרת הזאת ממש תחסר אבל אני יודעת שאני הולכת למקום שהוא לא פחות ביתי (אני עושה שנת שירות) ואני מקווה לטוב! חשוב מאוד לשמור על קשר כי באמת אין כמו חברים טובים וזהו... שיהיו לך חיים יפים..

תודה...

ובאמת אנחנו החלטנו כל החבר'ה שהיתפרקות לא תיהיה בחיים..כי אנחנו מאוד מגובשים כזה כבר 3 שנים..אנחנו כמו אחים..

shilibili

New member
היי! אתה מפורום השבט! וואלקום!! ../images/Emo13.gif

אתה צודק בכל מילה!

ואו... אמממ... ריגשת אותי בטירוף...

ושאני אומרת בטירוף... זה ממש.... בא לי לבכות... באמת.... בזמן האחרון הרבה פעמים יוצא לי לחשוב על זה... יותר נכון על שיחה שהייתה ביני לבן חברה שלי... אני הייתי בי'... היא הייתה אז בי'ב.... ואמרתי לה שאני ממש מקנאה בה.... שזאת שנה אחרונה שלה.... סתם נשארו לה עוד כמה מבחנים שהם קשים וזהו.... שאין יותר בית ספר... כאילו אין יותר מבחנים, שיעורים, מערכת.... היא תתגייס ותתחיל להיות כמו הגדולים.... אחרי כל זה היא אמרה לי.... שזה יבוא לי הרבה יותר מהר משאני חושבת... שזה ממש יטוס לי.... ושאני יגיע לי'ב היא אמרה לי כמו כולם.... שאני לא ירצה לעזוב.... וככה זה באמת... הינה אני...כיתה י'ב... קוראת את המכתב שאתה כתבת.... מתרגשת ומרגישה כאילו אני זאת שכתבתי את המכתב הזה.... תראה... אין בשכבה שלנו הרגשת דיכאון כמו שתראת אצלך.... אבל אני מאמינה שזה עניין של זמן עד שזה יגיע גם אלינו... ואני בטוחה שבלב של כל אחד מהשכבה גם אם העצבות לא גלויה.... היא קיימת.... ועל מה שאתה דיברת עכשיו... כל אחד חושב בלילה שהוא לבד.... קשה לי... קשה לי המחשבה על זה שאחרי השנה הזאת אני לא יראה את השכבה יותר. ביחד. שהכיתה שלי כבר לא תייהיה ביחד. עם המחנך.... שאיתו בכלל הכיתה שלי יצרה קשר חברי.... ניראה לי מוזר... תמוה ועדיין לא נקלט...

אוףףףף זה נורא מדכא....

הייתי רוצה להיות פיטר פן..חחחח לא לגדול אף פעם... אני ממש עצוב מזה...אנחנו יושבים בהפסקות כל הכיתה ועדיין לא מעכלים את זה שזהו....לא ניראה אחד תשני כל יום כמו עכשיו... ויש כאלה שאולי לא ניראה בכלל אולי רק פעם בשנה....זה מדכא זה מעציב...זה קשה לעזוב תילדות....קשה לצאת לעולם הגדול כמו שאומרים... אנחנו מישתדלים להיות ביחד כמה שיותר השנה...מכל הבחינות... זה עצוב כזה...אני מקווה שאתם מבינים אותי כי אני כבר לא יודע באיזה צורה להסביר את עצמי....בכל אופן אנחנו לא ניתפרק אף פעם זה שבועה שעשינו בינינו....וגם הבטחנו לבוא לבצפר מספר פעמים באמצע השנה לבקר את כולם....המזכירה המגניבה ....המנהל האחלה שלנו...המורים....החברים מהכיתות הנמוכות יותר....בקיצור..עצוב לסיים ככה 12 שנות לימוד...זה לא כיף בכלל....אני בכל אופן לא ישמח ביום האחרון....

אין מי שמבין אותך יותר מאיתנו

הרי גם אנחנו עוברים בול אותו דבר.... אני בטוחה שאני לא ישמח ביום האחרון... בטוחה.... אפילו יבכה... למרות שאני אף פעם לא בוכה בדברים כאלה... שדברים כאלה יושבים על הלב כבר כל כך הרבה זמן...(אנחנו כולה בדצמבר והטקס יהיה בסוף יוני) בסוף זה מתפרץ לא?? לדעתי... לשבת ולחשוב כמה רע לכם... זה לא פיתרון... זה לא עוזר בכלום... תנסה אתה ליזום כמה שיותר פעילויות עם השכבה... לא יודעת מה... אבל משהו חוויתי שתגיד עוד משהו עשיתי עם השכבה... הרי אתה בעצמך כתבת במכתב לשישיסטים שיצלו את י' וי'א כמה שיותר כי שהם יגיעו לי'ב הם יבינו שזאת שנה אחרונה והם לא הספיקו כלום... ולשבת בדיכאון זה לא חוויה... וגם לא עוזר בכלום.... כי לצערי ולצערך ולצערם של כל השימיניסטים.... היום הזה יגיע.... היום שלא ניראה כבר כמעט אף אחד מהשכבה... בודדים אולי... ובקשר לשבועה...בטח גם יש לך שכבה קטנה אז השבועה הזאת עובדת... לי יש שכבה של 350-400 ילד.... אנחנו 17 כיתות... ועם כמה שהיא מגובשת... עדיין אף פעם לא נוכל לעשות פגישה כזאת שכולם יגיעו... בחיים.... מה גם שהרבה אצלינו מתגייסים בערך שבועיים אחרי הלימודים.... ואחרי שבועיים עוד קצת וככה הלאה... כל אחד בזמנו... אני בכלל מתגייסת בפברואר... אתה מבין מה שאני אומרת??

אצלינו דווקא

השיכבה קטנה...אנחנו כולה 20 ומשו חבר'ה בי"ב... ואנחנו מאוד מגובשים...אנחנו גם מאוד מגובשים עם כמה מי"א.... אנחנו ממש חברים טובים.... ואנחנו באמת גם השנה מנצלים כל טיפת כיף שאנחנו יכולים... שלא יובן לא נכון...זה לא שאנחנו יושבים ומרחמים על עצמינו כל היום..ממש לא... אנחנו עושים את כל הכיף שרק אפשר לעשות.... ותודה לכם על ההבנה..מן הסתם..

אנחנו בצפר של...

100 פלוס תלמידים....לכל שיכבה כיתה אחת... ואנחנו גם בצפר אקסטרני...זה לפי יחידות לימוד... אז אנחנו כולה 20 פלוס תלמידים בי"ב...

דללה

New member
רק 20 ומשהו??? ../images/Emo12.gif

אצלנו יש קרוב ל500 תלמידים בשכבה!

אז זה כיתה אחת....

כיתה אחת זה משהו אחר חחחחחחחחח אנחנו 17... ותלמידים בכל הבית ספר זה מעל 1000...

דללה

New member
כל כך מבינה אותך...

רק השבוע דיברתי עם חברים שלי על מה שיקרה עוד חצי שנה.. חשבתי על העובדה שבעוד קצת יותר מחצי שנה אני עומדת לפני גיוס וזהו.. הכל נגמר ואין יותר תיכון. היום בכיתה, בשיעור חינוך, דיברנו על כמה אנחנו מגובשים, וזרקתי לאוויר את המשפט "ולחשוב שבעוד קצת יותר מחצי שנה כבר לא נראה אחד את השני יותר.." ואז נהיה שקט בכיתה. אפשר היה להבין שכולם חושבים על מה יהיה כש.. חברה שלי אמרה שהיא מפחדת מכל הקטע של הצבא וכולם הסכימו איתה. אנחנו אומנם הכי בוגרים בתיכון וכו'.. אבל בתוך תוכנו, אנחנו עדיין ילדים. ואולי עכשיו נראה לנו שהדבר שאנחנו הכי רוצים זה לסיים, כשנתגייס נבין כמה אנחנו רוצים לחזור לימי התיכון. לא יאמן איך הזמן טס. אני, שמיניסטית?? אין מצב!

MORIYAE

New member
../images/Emo45.gif

זו באמת הרגשה מוזרה, ומי כמונו מבין אותך... זה דיי מוזר,..כ"כ התרגלנו לביצפר<כמה שזה נשמע הזוי>...זו פשוט שיגרה. ולקום יום אחד ונפץ את השיגרה הזאת-לא יהיה קל לאפח'ד זה בטוח.. ונכון שיש לזה גם צדדים חיוביים...סופסוף חופש,עצמאות משלנו,החיים האמיתיים אכן מתחילים... אבל שומדבר לא ישתווה לחוייה שחווית עם אנשים 6-12 שנים,יום יום... זה לקום לבוקר חדש,בלי אותם אנשים,בלי אותן חוויות,בלי אותן בדיחות,חיוכים וכו'... גמלי יצא השבוע<היום אתמול וכו'..> לדבר על זה עם חברות שלי, וזה קצת קשה לעיכול...אנחנו?י"ב?...לא הכי מתסדר בהיגיון... זה יהיה שונה..ממש! ברור שנכיר אנשים חדשים,ומקומות אחרים.. בל כבר מעכשיו אפשר להרגיש את זה באוויר... פתאום אתה קולט שחבר שלך הולך למיון לאנשהו,וזה קצת לא מסתדר לך..כי זה בדיוק הכיוון ההפוך ממה שאתה הולך.. מה שאומר שלא תהיו ביחד...ואפילו לא קרובים.. אני מאוד מקווה שנוכל באמת לשמור על קשר גם אחרי..שלא נעלם אחת לשנייה.. ושתמיד נישאר אנחנו,כאלה...בדיוק אותו הדבר!... בקיצור,אני כ"כ מבינה אותך,ומסכימה איתך.. מה גם שאני מסכימה עם רעות<נראלי שהיא אמרה את זה> שצריך לנצל את י"ב, רק לכיף,לחוויות,לדברים שנזכור...<לוותר על המריבות,ועל השטויות האלה..> שלנצל פשוט כל שנייה...עם מלא תמונות,מזכרות... והמון אהבה... זהו..<חפרתי,אה?!>

למעלה