אהלן כמה שאלות

blinkinpark25

New member
אהלן כמה שאלות

שלום לכולם! כמה שאלות ברצוני לשאול: 1. יש לי בחינות ללהקה צבאית לשירה ולגיטרה מישהו יודע מה יש בבחינות וכאלה? ויותר חשוב כמה זמן זה לוקח? 2. פקח טיסה - זה לא קד"צ נכון? כלומר ההכשרה מתחילה רק אחרי שמתגייסים...? 3. אם התקבלתי לתפקיד מסוים אבל החלטתי ללכת להכשרה של פקח טיסה אני יכול לפרוש באמצע ההכשרה של הפקח ולחזור לתפקיד שהתקבלתי אליו?

purple rose

New member
מנסה לעזור

1) אממ אני יודעת מחברה שהיתה בבחינות לשירה שנה שעברה שמבקשים להכין שיר קצבי ושיר שקט. בבחינות מחלקים לקבצות וכל קבוצה נכנסת וכל אחד נבחן בתורו. לא יודעת כמה זמן זה לוקח תלוי באיזה קבוצה אתה. 2) כן. ההכשרה מתחילה לאחר הגיוס והטירונות 3) אני לא יודעת אם אתה יכול לפרוש באמצע אבל אתה יכול להכשל בכוונה. מה שכן.. זה ממש לא מבטיח לך שיעבירו אותך לתפקיד אחר שהתקבלת,לאחר שהתגייסת ונכשלת במשהו הם ממהרים לשים אותך במקום אחר-אז הם ישימו אותך בתפקיד שצריך. בעיקרון אם התקבלת למשהו אתה לא יכול לעשות מיונים למשהו אחר אלא אם כן אתה חותם עליו ויתור (יש תפקידים שאפילו לחתום ויתור אי אפשר אחרי שמתקבלים אליהם-כמו מודיעין לדוג')

NamelessGirl

New member
אני אנסה לענות..

2. אם ההכשרה שלך היא אותה ההכשרה שיש לבנות (ואני מניחה שזה המצב..) אז כן, אין קד"צ. 3. אם אתה תלך להכשרה של פקח טיסה זה אומר שאתה אמרת לאנשי התפקיד השני שאתה ויתרת עליו, ואם ויתרת עליו, אני בספק שיקבלו אותך חזרה...

למעלה