אהלן, כמה שאלות..

אהלן, כמה שאלות..

מישהו מכיר את המחזה "לצחוק בפראות"? של רנה ורבין. אם כן, ראיתם אותו? מכירים את המונולוג של האישה עם הטונה? אני נורא אוהבת את המונולוג אבל הוא ארוך כמו לא יודעת מה, יש לכם מושג אם יש קיצור שלו? משהו טוב שאפשר לעשות לאודישנים? חוצמיזה, יש לכם רעיונות/טיפים של איך לבצע? תודה
יש לכם רעיונות למונולוגים קומיים/דרמתיים שמתאימים לנערות? בדקתי כמה בארכיון אבל אני לא מרגישה סגורה איתם.. עוד משהו- מישהו כבר היה בקברט של בית צבי? אני יודעת שהם מופיעים עכשיו בתיאטרון רמת גן עד ה25 באוגוסט. איך זה?

The Ocean1

New member
אממ,../images/Emo28.gif

אז ככה, דבר ראשון זה לא של רנה ורבין, או מהשזהלאיהיה, המחזאי הוא כריסטופר דוראנג. מכירה את המחזה בהחלט ובייחוד את המונולוג, עבדתי עליו המון ונהניתי נורא:] אכן ארוך וקצת מתחיל להעיק לקראת הסוף, מה שאני עשיתי זה מתחילת המחזה (שהרי מתחיל במונולוג האישה) עד לשלב שבו היא יורדת מהמונית (נו, אחרי כל העניינים שם בסופר, את אמורה לדעת!
) ויצא לי מצויין, לא קצר מדיי וגם לא כ-זה ארוך ומעיק. טיפים/רעיונות? כמובן שאני מאמינה שכל אחת תיקח את המונולוג הזה למקום אחר, אבל אני למשל ראיתי את הדמות בצורה נורא אנושית, כלומר, כל המאבק שלה עם הטונה וכו'. וניסיתי גם נורא להראות את הצד הזה שלמרות שהיא נראית ומטורפת והיא אכן זקוקה לאשפוז עם כל השטויות שהיא פולטת שם- כאילו להראות את הצד הכן אנושי ואמיתי שלה. וואי, המון המון בהצלחה! זה כ-זה מחזה מוצלח, אני מתה עליו. וואו, אני מוכרחה להפסיק לחפור:) ובקשר למונולוגים, חרוש חרוש, אבל נסי לחפש באתר של בית צבי- יש שם המון הצעות חביבות.

תודה../images/Emo8.gif../images/Emo26.gif

רנה ורבין תרגמה לעברית..אבל לא קשור. איזה כיף, אני גם נורא אוהבת אותו אבל לא סגורה על איך לעשות אותו. אז איך סיימת אותו? כי יש בהמשך כ"כ הרבה קטעים מצחיקים שרציתי לעשות אבל זה מעל ומעבר, ואחרי המונית זה ממש אחלה. יש לך אותו על המחשב? אולי תצרפי? זה יהיה מצוין
בקשר לדמות עצמה, באמת חשבתי על לדבר ולעשות אותה כמה שיותר אנושית, כאילו הכי טבעי שאפשר, שהיא לא מודעת לזה שהיא מופרעת נפשית. זה כ"כ מצחיק.
וכמו שאמרת, בית צבי חרוש לאללה. אני אלך שוב לארכיון של הקאמרי, יש שם הכל.

JC Superstar

New member
מונולוג מצחיק

ראיתי מישהו מאוד מוכשרת בתחרות בבית צבי שעשתה את המונולוג מאוד נהנתי... מונולוג טוב. :)

למעלה