אהלן כל הבנות

• פותח הנושא vally
  • פורסם בתאריך

vally

New member
אהלן כל הבנות

אחרי סופשבוע ארוך וכייפי ויום עבודה אינסופי שעבר עלי היום באתי אליכן להציץ בפורום. סופסוף 3 ימים רצוף לא חשבתי על הריון! מאחלת לכולנו חודש מוצלח, מי שאכלה גבינות -- שתהיה לה בת יפה, ומי שרוצה בן - לשבור את הסטטיסטיקה. אני רצה הביתה, זהו, יום אחד פחות לקראת הביוץ. מישהי יכולה להמליץ על רופא טוב במכבי בגמת גן, כי חודש הבא אני עוברת למכבי. מקווה שאגיע לשם עם תינוק בבטן

קובולט

New member
היי ואלי../images/Emo6.gif

לפני המעבר למכבי תבררי איתם שיש לך את כל הזכויות ושלא צריך לחכות שלושה חודשים על מנת לא לשלם על אולטרסאונד וכו' כי את הרי תגיעי לשם כבר עם בטן אז שיטפלו בך כמו שצריך

vally

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

העיקר שאני באמת אגיע לשם עם הבטן, ועם הבדיקות נסתדר. מקווה שבעוד חודש זה מה שידאיג את כולנו - האולטרסאונד לגילוי ההריון לאחר בדיקה חיובית

זוג חדש

New member
בוקר טוב לך

כבר המלצתי בעבר והוא גם נמצא בטג ליין בהמלצות: דר' מור גדעון מרח' אבטליון 8 ר"ג (אחד הרחובות על הרצל) הוא מעולה, מסביר הכל, עונה על כל שאלה בסבלנות ומקשיב לכל מילה שאת אומרת. הבעיה היחידה - לפעמים צריך לחכות אצלו הרבה זמן בתור... אני בכל זאת מתמידה כבר שנים. 03-6728693 בהצלחה

vally

New member
תודה על המלצה../images/Emo56.gif

ואיך הזמינות שלו: אם למשל ארצה לקבוע תור מהיום למחר?

זוג חדש

New member
אפשרי גם מהיום להיום

אין בעיה אבל אני שוב מזכירה שיתכן ותצטרכי לחכות בתור, למרות שהשעה שהוזמנת עליה עברה חלפה לה.... הוא עובד בימים: ב, ד, ו בשעות 09.00-12.30 ב, ג, ד בשעות 16.00-18.00 (זה מה שכתוב באתר של מכבי אבל אני יודעת שאני מגיעה אליו גם בשעה 15.00 וגם בשעה 19.00), תבררי.

vally

New member
OK, אני אברר

למרות שהאמת היא שאני צריכה דווקא בשעות הערב המאוחרות (אחרי שעה 18:00), כי אני עובדת עד 18:00 בתל אביב.

למעלה