אהלן כולם!!!

אהלן כולם!!!

היי, אני עמרי.. ו... אהמממ... אני מכור!!!
ועכשיו, לאחר שהוצאתי את זה מהמערכת... ארצה לשאול שאלותיים... הראשונה, שאלת ידע, או ניחוש... מתי מגיעה העונה הבאה(שלישית?) לטלויזיה בישראל? והשנייה, שאלת נפש... איזו דמות הכי אהובה עליכם, ואיזו הפחות אהובה? אצלי הדמות האהובה, היא נייט... והפחות אהובה... מכל הדמויות אני חושב שקית' ומצבי הרוח שלו...

אטלסון

New member
ברוך הבא

אני מסכים איתך לגבי קיט- למרות שהוא חתיך... אני חושב שהדמות האהובה עלי ביותר זה קלייר אולי כי אליה אני מצליח להתחבר יותר משאר הדמויות אולי כי היא "דמות עגולה" יותר משאר הדמויות והיא ממשיכה להתפתח מפרק לפרק ואולי כי היא מתבגרת לכן רואים את זה יותר על התפתחות הדמות שלה בסידרה ולכן אני אולי מזדהה איתה יותר ויותר. למרות שזה בא לי בתקופות אני מזדהה עם כל דמות תלוי בתקופה שהיא ואני עוברים יחד- זה כל הקסם של הסידרה. ואין לי מושג לגבי העונה השלישית... במיוחד עכשיו שקשת עברו לשדר פעמיים בשבוע והמכרז החדש של ערוץ 2 יוצא לדרך...

babyboi

New member
הדמויות האהובות עלי הן קלייר וברנדה

את קלייר אני אוהב בגלל שהיא קורעת מצחוק והיא כזאת עוקצנית וחוצפנית..היא כל כך שונה וייחודית משאר הילדות בגילה כמו שאפשר לראות בסדרה שמאוד קשה לה להתחבר לאנשים בגילה כי היא אכן שונה..היא פשוט קורעת אותי מצחוק כל פעם מחדש.. ואת ברנדה אני אוהב בגלל שהיא כל כך מוזרה, ספונטנית ונועזת..אי אפשר אף פעם לדעת מה יהיה הדבר הבא שהיא הולכת להגיד או לעשות..היא (וגם החיים שלה) כל כך משונים ומוזרים שזה מפחיד לפעמים.

אני ממש לא אוהב את ברנדה...

ברנדה היא "בנאדם" ששקוע ברחמים העצמיים שלו עד הצוואר... היא לא יכולה לנגן על העובדה שפעם בדקו אותה כי היא הייתה דיי מחוננת... כאילו, תצאי מזה! חבל שנייט נפל עליה כי היא דיי שרלילה בנוסף לכל התסבוכות והרחמים העצמיים שלה... בנוגע לקלייר... החלק הקומי של הפרק הראשון היה בנויי עליה. ההתחלה (עם כל הפרסומות המוזרות האלה) הייתה הזוייה וקינקית ברמות אסטרונומיות, והעניין שהיא חוותה טריפ רע בדיוק בהלוויה של אבא שלה פשוט הצחיקה אותי... בכלל, הטריפים שלה (ר"ע פטריות הזיה) הם טריפים מוזרים ומצחיקים...

babyboi

New member
לדעתי ברנדה ממש לא מרחמת על עצמה

בסך הכל הייתה לה ילדות ממש קשה, גם בגלל האמא המטורפת שלה והאבא הזה ששלחו אותה לפרופסור הזה שניתח אותה כמה עכבר במעבדה..זאת טראומה די קשה שמשפיעה עליה עד היום. גם האח שלה בילי עם האובססיביות שלו כלפיה לא ממש מקל וכפי שהיא אמרה היא הייתה צריכה לטפל בו הרבה כשהיא הייתה צעירה וגם הייתה צריכה לוותר על הרבה דברים למענו כמו ללכת ללמוד בייל. בקיצור החיים של ברנדה היו מטורפים וקשים כבר בילדותה והם עדיין עכשיו כשהיא עם נייט..לפי דעתי נייט הוא בעצם הדבר היחיד שטוב בחיים של ברנדה ואני ממש שמח שהם מצאו אחד את השני ועוד יותר שברנדה מצאה בן זוג כמו נייט. אולי בעזרתו ככה היא תצליח לצאת מכל הבוץ שהיא נמצאת בו..

tslilush

New member
לא מרחמת על עצמה?

היא מתעסקת באובססיביות בבעיות שלה, מקשרת כול נושא שיחה אפשרי אליה ומנצלת כול הזדמנות להתמרמר על הילדות/ הורים דפוקים (כאילו חצי מההורים על הפלאנטה לא דפוקים בדרך זו או אחרת)/ אחיה הבעייתי. אז הציקו לה בילדות כי היא הייתה מחוננת, בוא נאסוף תרומות מדלת אל דלת. אני חושבת שקלייר באה כדי להאיר את ברנדה בדרך ניגודית. גם קלייר עברה טראומה שעוד טרייה - מות האב, גם המשפחה שלה לא כול כך מחוברת אליה - ואם כן אז באופן די שיטחי. גם היא שונה מהסביבה, לא מחוברת להרבה אנשים - אבל היא כן מפתחת את עצמה, כן ממשיכה הלאה כול הזמן. היא מבטאת הרבה מעצמה - וגם תחושות שליליות ע"י יצירה. ברנדה פשוט בחרה בדרך התמודדות של הרס עצמי מתמשך. היא זו שבחרה לוותר על ייל והיא זו שבוחרת להסתגר גם שפני נייט. כשהיא כותבת ספר, אנחנו באמת רואים אותה מנסה להתמודד עם הכול, אבל לצד זה היא מתחילה לקיים מין באופן כפייתי עם הרבה פרטנרים. שוב - הרס עצמי.

רינת4

New member
בעיקרון...

אני אוהבת את כל משפחת פישר. כל אחד ואחד מהם עם הסטויות שלו. רות האמת מתחילה קצת לעצבן אותי בשתי העונות האחרונות(3 ו-4) אבל\נסלח לה. אני הכי אוהבת את נייט. אני מתה על בילי. עם ברנדה יש לי יחסי אהבה/שנאה. עונה 1 מתתי עליה, עונה 2 שנאתי אותה. בעונות 3 ו-4 היא לא מזיזה לי הרבה כל כך. היחיד שאני לא סובלת הוא קית' וכל ההתקפים שלו והבכיינות שלו. ואני לא סובלת אותו בשום עונה...

tslilush

New member
היי עומרי ../images/Emo140.gif

גם אני מכורה, ובגלל התקופה האחרונה שהיתה לחוצה פיספסתי כמה פרקים ואני בקריז. העונה הבאה תגיע אחרי שייגמרו העונה הראשונה והשנייה בהוט, ניחוש. אחר השרשורים הראשונים שפתחתי פה אכן היה "תזרוק אותו כבר!!" אכן קית' מעצבן. הוא סקסי, אין ספק, מקווה שלא הומסקסואל במציאות למען הנשים באשר הן. קית' עובר טראומות קשות אין ספק, אבל בעקבותן הופך לאלים, אגרסיבי ותוקפני. הוא מסתגר בפני דייב החמודי והרגיש שלנו, ודייב לא צריף מישהו אטום שרע אליו. קית' היה מדהים בעזרה שלו לדייב להתפתח ולהשלים עם המיניות שלו, אבל עכשיו דייב צריך לעבור הלאה. מקווה שזה יקרה בעונות הבאות ונא לו לגלות לי. אוהבת כל דמות בדרכה, אכן זה מה שמדהים. הכי את נייט. את ברנדה אני לא יכולה לסבול.

את כל כך צודקת...

גם בהודעה שלך למעלה יותר בשרשור... בקשר לעניין ההומוסקסואלי בסדרה... לדעתי הם טיפה מפספסים את העיקר ע"י כך שהם מציגים את היחסים בין קית' לדייב כמושתתים בעיקר על מין, מעין יחסים מאוד תשוקתיים, בעוד שהיחסים התשוקתיים של ברנדה ונייט כוללים גם אהבה, מסוג כלשהו... זה דיי מצחיק איך שני אחים נכנסו למערכת יחסים עם בני זוג שפשוט לא מתאימים אליהם, וכשחושבים על זה, גם קלייר עם מה שהיה לה עם ההוא שהיה באו.די (זה עם האף הארוך)... וכשעוד יותר חושבים על זה, גם רות הייתה מעורבת בקשר הרסני עם הרוסי שלה שמאז שהשיג אותה, התחיל להתייחס אליה כמו חרא... בקיצור, קללה נפלה על משפחת פישר...

אטלסון

New member
הסקס מאפיין את הדמויות

יותר מאשר הדמויות מאפיינות את הסקס- ועכשיו אני אנסה להסביר מה שכתבתי (כאילו שאני מבין
)- להבדיל מסקס והעיר שכל דמות באה עם חיי המין שלה שלרוב נשארו זהים, בעמוק באדמה הסקס בין הדמויות משתנה בעקבות מקור פנימי ועל ידי כך הוא משנה את הדמות...

למעלה