אהלן כולם !

party69

New member
אהלן כולם !

רציתי רק להגיד לכם שמדהים כמה ששכחתי.... ההרגשה הזו , שהלב דופק והידיים רועדות... שהמח לא חושב על כלום חוץ מעליה.... ששום דבר לא באמת כל כך גרוע ושהכל ורוד בחיים. רציתי להגיד לכם שמדהים כמה ששכחתי מה זאת אהבה. רציתי גם להגיד לכם שמדהים כמה שכייף להיזכר !

aviavram

New member
אני לא יודע במה היא נזכרה ואיפה מרחפת - אני נ

נזכרתי שי תודה היה נחמד אז תודה לא יודע מה כל השאר חושבים בטח כתבו ולא ראיתי MADAVI

שרשירית

New member
../images/Emo99.gif כמה מדהים לאהוב שוב

ביום חמישי הרגשתי שעלינו עוד מדרגה, שהיחסים עברו שלב נוסף. אתמול בערב הרגשתי מוצפת באהבה כל כך גדולה עד כדי פחד. הרגשתי שאני חייבת לקום וללכת כי לא יכולה להתמודד עם כל האהבה הזאת. לפעמים אני מפחדת להתאהב בעצמות חזקות כל כך. לפעמים נראה לי כל כך מורכב לממש את האהבה הזאת, הרבה יותר פשוט כשמגיעים תמימים ונקיים ומה שהיום גם מעורבים באהבה ילדים. אבל בכל זאת נשארתי מחבקת ומלטפת מחובקת ומלוטפת פשוט מאוהבת. אהבה זו הרגשה מדהימה...
שולחת לך חיבוק ונשיקה

רק שיר

New member
כל החיים

מקבלים פרופורציות אחרות..אינספק מחזיקה לך
שתתעצמם לכם האהבה.

tunalover

New member
מצליחה להתחבר אליך במאת האחוזים

לשמחתי. כשהוא מתקשר לרגע אובדות כל המילים ואחרי כמה זמן אי אפשר לעצור את שטף השיחה. הפגישות - ללא מילים (תרתי משמע) הקטע היחידי שמפריע לי הוא שמרוב התפעמות/התרגשות אני לא מצליחה לבטא את עצמי ולהגיד לו כמה הוא מדהים, נפלא, ג'נטלמן, מצחיק, חתיך, מעניין, שווה במיטה... כנראה שזה יצטרך לחכות עד שאני אצא מההלם הזמני (אני מקווה) הזה. מידי פעם אני מצליחה לשרבב איזה משהו אבל המילים כל כך קטנות אל מול ההרגשה. שלא יגמר לעולם....

למעלה