אהלן, כולם

spain

New member
אהלן, כולם../images/Emo13.gif

מיקי, בן 18 - חדש בפורום היי לכולכם, סוף השנה מגיעה ובנוסף לכל הבגרויות ושאר ירקות הוטל עליי להיות בוועדה של ספר המחזור. יש לכם רעיונות מקוריים יותר ומקוריים פחות לכל העסק??

Ana Lyn Newkirk

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

ולגבי רעיונות.. לא יודע
אין לי רעיונות שיעזרו לך

פנינה 21

New member
ברוך הבא

היי מיקי, איזה כאב ראש הספרי מחזור האלה.. אצלנו מצאו כבר רעיון מרכזי לכל כיתה.. מה אתה מחפש בדיוק? אולי יהיה לי רעיון..

spain

New member
כאבי מחזור ממין אחר...../images/Emo24.gif

היי פנינה, תראי, אולי תקראי לי שמרן, אבל אני נגד קונספט. יותר מדי מתחכם. את עוד תראי איך כופים את הקונספט על האישיות של כל תלמיד ותלמיד ויוציאו אותו / אותה מטומטמים. אני חושב איך בתרגיל של כתיבה יוצרת נשלב את כל האירועים, הטיולים, המסיבות לתוצר אחד. נניח, ליצור מן לוח מונופול עם תחנות שבהן יופיעו כל הדברים שציינתי. מה דעתך? איזה עוד רעיונות עלו אצלכם? מיקי מיק

פנינה 21

New member
רעיונות שעלו אצלנו ולגבי הביקורת

כל כיתה עשתה משהו אחר בכיתה שלי המציאו את הרעיון ממש בתחילת השנה..מישהו הציע שכל אחד יהיה מוצר של הלבשה תחתונה ..והאמת שבהתחלה ממש לא אהבתי ..אבל המציאו דברים מגניבים ככה שזה יצא יפה. הלוח מונפול נשמע לי רעיון טוב. עוד משהו שחשבו לעשות אצלנו זה לקחת 3 תמונות על כל אחד וכאילו בפוזות שונות -כדי שבאמת יראו אותנו בספר מחזור ולא רק את הפנים. אבל יש בעיה של מקום בספר ולכן הרעיון נפסל. ולגבי זה שכאילו כופים איזה רעיון במידה מסוימת זה נכון הספרים האלה לא ממש מאפינים מישהו ..בספר של חטיבת ביניים לקחנו פשוט את הדרדסים והלבשנו את עצמנו על הדמיות ..המצאנו דרדרסים חדשים..וזה יצא ככה שחלק מהתלמידים ממש לא שמחו על מה שכתבו עליהם וחלק לא הבינו חלק מהדברים שכתבו עליהם. יש לי הרבה ביקורת על כל בזבוז התקציב על הספרים האלה ועל מסיבות הסיום הענקיות כאילו שזה מה שישנה לנו משהו.. לדעתי היה יכול להיות הרבה יותר נחמד אם במקום כל זה היו עושים איזה מפגש של כולם או עוד טיול היה הרבה יותר כיף במקום ההוצאה הזאת על ערב אחד וספרי מחזור.. אבל לא נהרוס לכולם ולכן נשתף פעולה ונחייך יפה וזהו..

spain

New member
עוד רעיון לספר מחזור ../images/Emo8.gif

שוב היי, תראי, התוצר הפיסי של ספר מחזור זה המסמך היחידי שיכול להזכיר לנו, לא עכשיו ולא עוד 3 שנים, אלא 10 שנים וקדימה מי היינו או איך נתפסנו בעיני החברים והחברות שלנו. אם התהליך נעשה נכון ובצורה דמוקרטית, אז בכלל זה יכול להיות גורם מגבש ובכלל נותן משמעות לכל התקופה הזאת של ימי התיכון העליזים והפחות עליזים (אין צורך לטשטש חלקים פחות נעימים). בכל אופן, יש לי עוד רעיון נחמד: לעשות קומיקס קצר של 3,4 פריימים מהווי הכיתה ולהוסיף לו עתידות. סטייל בזוקה, כמובן. טוב, תעדכני אותי איך הולך לכם. מיקי מיק

למעלה