אהלן יש לי שאלה....

dony05

New member
אהלן יש לי שאלה....

אני חדש בפורום הזה (טוב לדעת שיש פורום של תיקים באפלה) ויש לי שאלה אני צופה הדוק של תיקים באפלה . בתקופה שהייתי בצבא הייתי מקליט את כל הפרקים שהיו ב AXN וכשהייתי חוזר הבייתה הייתי מסדר לעצמי 5 שעות חופשיות כדי לצפות בכל פרקי השבוע . באזשהו שלב AXN הפסיקו לשדר את תיקים באפלה כך מה שנותר לי לעשות זה להוריד את השאר מאימיול אבל קצב ההורדה היה כל כך איטי( לקח לו שבועיים להוריד פרק) אז הפסקתי להוריד. השאלה שלי היא האם יש עוד דרך להשיג פרקים של תיקים באפלה חוץ מאימיול.(הפרק בו הפסקתי להוריד הוא - כאשר סקאלי עמדה למשפט כשמולדר נעלם איפושהו ברוסיה )

קודם כל ברוך הבא...

דבר שני אני מבקשת לא לדבר על הורדות בפורום... דבר שלישי, אפשר להשיג את הפרקים בקניית הדי וי די הלא מתורגם דרך אמאזון או אם יש לך קרוב/ חבר בארה"ב. או לחכות יפה יפה ש AXN יועילו בטובם לשדר את שאר העונות. או ליצור קשרים מאווד מאווד טובים עם חברי הפורום שיש להם את רוב הגדול אם לא כל הפרקים..

dony05

New member
אהה

אוקי סליחה לא ידעתי שאסור לדבר על זה בפורום. ואני אנסה יצור קשרים טובים

אין בעיה, שתדע לפעם הבאה

ומקווים שתישאר לא רק בשביל הקשרים

dony05

New member
לא מה פתאום

סוף סוף אני מוצא משהו קבוצה של אנשים שאוהבת את הסידרה חוץ ממני חשבתי שאני המטורף היחידי שמכור לזה

Gilliana

New member
ברוך הבא אלינו! ../images/Emo140.gif

אני מקווה שגם תשאר.
אם כך אני מבינה שהפרק האחרון שראית הוא "טונגוסקה". ראית גם את "טרמה" שהוא החלק השני שלו?

dony05

New member
כן...

ראיתי את 2 החלקים ואין לי מושג מה אח"כ . אני יכול בדוק אבל מעדיף לראות את זה

למעלה