אהלן, חזרתי..

נורית30

New member
אהלן, חזרתי..

בזק מידי פעם מחליטים לעשות לי הפסקות יזומות באינטרנט.. לא הייתי פה שבוע וחצי, ובינתיים אפילו הילדה שלי כבר שבוע ויומיים בכיתה א' ולא יכולתי לשתף בכל החוויות. עוד לא קראתי את כל מה שהפסדתי, אז אני אשתדל להשלים בערב. ובינתיים, למי שזוכר אותי ואת השריטות שלי, אז אני מרגישה יותר טוב. הייתי אצל מישהי מקצועית והיא עזרה לי מאוד. ורק אכתוב כאן שיחה קצרצרה ביני לבין האפרוח הפצפונת שלי (שנתיים ושמונה), שנולדה (השיחה..) בעקבות השיחה המקצועית: אמא: את אוהבת אותי? אפרוח: כן. אמא: ואת מי אמא אוהבת? אפרוח: את אבא. אמא: אבל אבא אוהב עכשיו את ___ (בחיוך..
). אז אולי אמא תאהב מישהו אחר? אפרוח: יאלה!
אז זהו בינתיים. המשך יום מאושר לכולם..

ophra

New member
שמחה שאת מאוששת

ומרגישה יותר טוב שמחה שמצאת מי שתעזור לך ובטוחה שהאפרוחית שלך היא הכי מתוקה בעולם
אבל....
חייבת להגיד שמשהו בסיפור הזה צרם לי ואני לא בטוחה מה אמרה לך בדיוק האשה שעוזרת לך אבל ברשותך אני הייתי ממליצה בפעם הבאה על טקסט קצת שונה: אמא: את מי אמא אוהבת? אפרוח: אותי!!! אותי!!
מצד אחד - לא שואלת את הגורים שלי אף פעם אם הם אוהבים אותי (ברגעי נחת מיוחדים, הם אומרים או מראים לבד...
) מצד שני - לא מפסיקה להגיד להם כמה אני אוהבת אותם (ולא נמאס להם. גם אחרי הפעם האלף) לא רוצה להרוס לך את המצברוח האופטימי אבל זה היה חסר לי שם....
עפ
(צריכה ללמוד לשתוק לפעמים)

נורית30

New member
את באמת חושבת..

שהיא לא יודעת שאני אוהבת אותה? אני כל הזמן אומרת לה והיא אומרת לי, ואני שואלת אותה, וזה המשחק. ובשביל המשחק ובשביל לבדוק אותי היא עונה לי את התשובה הזאת. ובגלל שכבר פעם היא אמרה לי את זה אני שאלתי אותה שוב, כדי שאני אוכל לענות לה כך.

למעלה