אהלן!!! חזרתי.

• פותח הנושא resh0
  • פורסם בתאריך

resh0

New member
אהלן!!! חזרתי.

וכרגע אני סובל מג'ט-לג אסטרונומי שמביא אותי אל המקלדת. בקרוב יהיה מאמר עם פרטי מסע בפורום. בקיצור: זכיתי לגלוש בסוול יפה מאוד בפאבונס, יחד עם רוב מצ'אדו וחברו אלוף העולם בלונגבורדים. ישנה אפילו קלטת לוהטת בה כולנו מופיעים וגולשים, והם הבטיחו שישמרו את הקלטת לנצח... גלשתי בדומיניקל, בחאכו, בהרמוסה, גלים של מטר בבוקה ברנקה, במל פאיס, בגלי ענק במטפלו, בקיצור: תפסתי סוול לאורך כל הטיול, גלים ללא הפסקה. מטרת הנסיעה היתה בעיקר לבדוק את השיקום של הרגל שלי לאחר הפציעה (שריר קרוע), להחזיר לעצמי את הביטחון האישי בגלישה ולהתחיל את המסע להפטר מעודף המשקל שדבק בי בשנה האחרונה לנוכח האיסור הרפואי להתאמן. לדעתי מטרת הנסיעה הושגה ובגדול!!! ניסיתי להכניס מספר תמונות, אבל הן מצולמות ברזולוציה גבוהה מאוד ו"משקלן" מעל 1 מגה למרות היותן בJPEG , זה לא אפשרי במערכת הפורומים. מי שמכיר שיטה להקטין את גודל התמונה כדי להפחית את "משקלן", אשמח מאוד לקבל הסבר.

REAL boy

New member
תנסה עם..

photoshop שזאת קצת תוכנה גדולה אבל אתה יכול לעשות איתה עוד מלא דברים..רוב האנשים משתמשים בה.וגם אם אתה מקטין בה תמונות האיכות של התמונה לא יורדת. ויש את paintshop pro ששם אם אתה מקטים קבצים אז האיכות קצת יורדת אבל לא משמעותית. אם אתה צריך עזרה אז צור איתי קשר במסרים אני אנסה לעזור לך.

Adict

New member
יש מצב שאתה שולח ...

לאי מייל של אנשים המעונינים לראות את התמונות ?

resh0

New member
בפברואר שנה שעברה

בחוף חאכו שבמרכז הפסיפי של קוסטה ריקה. נפלתי מנסיון לאוף דה ליפ, אך כהרגלי ניסיתי להשאיר את כפות הרגליים על הגלשן ולנסות לעמוד שוב עם הקצף. מה שקרה זה שרגלי האחורית החליקה ואילו הקדמית נשארה דבוקה אל הגלשן ועשיתי שפגט אחזרי עד שממש שמעתי "פאק", השריר האחורי של הירך התחיל לכאוב מאוד. בקושי הגעתי לאוטו וחברים שם שמו לי משחה BENGAY , משחה שחיממה לי את המקום ועוד שמו על זה מגבת מסביב לירך. לא ויתרתי והמשכתי לגלוש עם כאבים עוד 10 ימים, זאת כאשר אני "מתדלק" את החומר כל 4 שעות לסירוגין. כשהגעתי לארץ ניגשתי לרופא שקבע כי השריר נקרע וגם יש לי שטף דם פנימי. הוא אמר לי שהטיפול שקיבלתי היה מצויין לצרוך המשך טיול הגלישה, אבל גרוע לצורך שיקומו של השריר, הטיפול בעצם היה צריך להיות הפוך! להקפיא את המקום, אבל אז "הלך" הטיול גלישה. אילו היתי מקבל את הטיפול הנכון, זמן ההחלמה היה עורך כ 3 חודשים. בגלל הטיפול הלא נכון, ההחלמה ערכה שנה!! אין טעם לדיון מה שהיה נכון לעשות אז, מה שקרה קרה. כעת אני יכול ליישר את כל הרגל בלי כאבים, קיבלתי אישור מהרופא לחזור ולהתאמן, אני מעריך שתוך 3-4 חודשים, אפטר גם מהמשקל העודף שנור לנוכח זה שלא התאמנתי. אז לפי החתימה שלך, אוכל גם אני "לככב": גלשתי בפלייה הרמוסה, כעת שבתי לחרמוסה...

למעלה