אהלן! חזרתי!!!!!!!!!!!

gogumagog

New member
אהלן! חזרתי!!!!!!!!!!!

מה קורה? חזרתי אתמול מהטיול שנתי!!! היה אחלה! אז מההה? קרה משהו חשוב בהעדרותי? יש מפגש? ספרו ספרו לי קצת...

gogumagog

New member
מה קרה לכם?

רק נעדרתי לארבעה ימים והפורום לא זז???
חשבתי שאני אצטרך לקרוא את כל מה שפיספסתי במשך יומיים! והנה כבר סיימתי (בקושי שלוש דפים!) מה קרה?

Goggle Girl

New member
ברוך השב!

איך היה? מקווה שהיה כיף לך ^^ טוב, קאזבובו נעלם בצונה מסתורית, הפרקים השבוע היו... חלשים, בלשון עדינה... אז לא היה מה לכתוב

D B Z

New member
מה המספרים?

או איפה אפשר להשיג את הפרקים? אני רוצה להלשלים את ההפסדים

gogumagog

New member
יחתיכת קרציה!

למה לעזאזל אתה נדבק לשירשור הזה??? הרי השירשור שלך ממש מתחת! אני לא מבין! מה הקטע הזה? למה היית צריך לכתוב פה הודעה? יש לך בעיות? אתה דפוק בראש או משהו??? ולגוגל-תודה מתוקה! היה אחלה!!! ממתי קזבובו נעדר?

king kazabubu

New member
לא נעדרתי!!!

אני פה תמיד!! השתגעתם? מה עוד יש לי לעשות?!?!? אני רוב הזמן פה. אם אני לא פה אז אני מטייל ברחבי חולון.

D B Z

New member
היי להרגע קצת

שאלתי שאלה היא הזכירה את הפרקים של השבוע אז שאלתי מה הבעיה פה? נכון יש לי שרשור למטה שאף אחד לא טרח להגיב אליו בכלל עד עכשיו תודה רבה לכל מי שהגיב אנשים חמודים אתם אני עדיין לא מבין על מה אתה כל כך צועק... חבל אתה הורס לעצמך את השרשור... חשבתי שזה גם יעניין אותך כי אמרת שלא היית כאן אז אולי זה יעזור גם לך אז אני אולי קרציה אבל אינ לא אגואיסט סליחה שרציתי לדעת ובאותה הזדמנות גם לעזור לך שיהיה לך סוף שבוע חביב ופחות רוגז ואני מקווה שנהנת בטיול שלך באמת שלא צריך לצעוק

gogumagog

New member
אבל יכולת לפחות להתייחס לשירשור

אי אפשר לתקוע סתם ככה בכל מקום הודעה שלא קשורה! אני בטוח שאם הייתי כותב הודעה "חזרתי, מה המצב?" בשירשור שלך זה היה מעצבן אותך לא פחות!!! בנוסף לכך שלא הייתי מתייחס אלך בכלל! טוב... לא נורא! בוא נשכח!!! וגם... מי אתה?
שלחת לי למסרים?

gogumagog

New member
../images/Emo12.gif

אני עדיין לא דובר אנגלית... ולמה הוא עדיין לא שלח לי למסרים?

למעלה