אהלן חזרתי

אהלן חזרתי ../images/Emo24.gif

הייתי 4 ימים באילת. כמובן שנהנתי מאוד, והכי חשוב- הביקור שלי בריף הדולפינים. לראות דולפן שבא ומחייך במיוחד אליך על הבוקר, זו הדרך הכי בטוחה ללכת כל היום עם חיוך מטופש על הפנים

blackcat2

New member
איזה כיף../images/Emo140.gif

אני נוסעת מחר. אני ילידת אילת כך שאני כהרגלי יורדת מעת לעת לביקור אצל הורי. שמחה שנהנית.

ברוך השב../images/Emo24.gif וברוכה היוצאת..../images/Emo140.gif

ד"ש חמה לבצ'לי שמה
זאת ש"קורעת את ה... בעבודה על הבסטה השניה בטיילת... שם ליד המלונות נו.. איך לא פגשתם אותה

נצל"ש - טרי מהמייל - שפוך אהבתך../images/Emo23.gif

שפוך אהבתך
שפוך אהבתך אדם, בזמן חייך, תן להם מזמנך ומתשומת לבך, אל תשנה אותם, לטובתך, הנח להם לגלות מי הם, ותגלה מי אתה.
שפוך אהבתך על בני ביתך פנה להם מקום וזמן, ברוב טובך, תן להם את החופש להיות עצמם, הם בעדך, תהיה גם אתה, בעדם.
שפוך אהבתך על שלושת זוגות הוריך, על אביך ואמך, מקבלי פניך, היוצר והיצירה, מקום מגורך, הבורא והבריאה יודעי יסוד חייך.
שפוך אהבתך על הצעירים שדרכם לחיים, על הנקרים בדרך, גם הם אוהבים, על הזקנים שופעי הניסיון, המשוועים להכרה, תקדים אותם באמירה, מביעת הערכה.
שפוך אהבתך על כל בני המשפחה, היא הצורך לקרבה, היא החום שבך, היא מאור הפנים, היופי שבפנים, תן אותה במלואה, גם לעצמך.
כותב לא ידוע

ועוד../images/Emo182.gifהמבול קרב ובא../images/Emo182.gif../images/Emo6.gif

ואלוהים דיבר אל נוח ואמר לו כך: בתוך שנה מהיום, אני עומד להביא על הארץ מבול גדול שיכסה את פני האדמה, וכל החי על פניה יכחד. אבל אני רוצה שאתה תציל את האנשים הצדיקים שמגיע להם לחיות, וכן שניים מכל סוג של חיות, זכר ונקבה. לפיכך, הנה, אני נותן לך הוראות בנייה מדויקות לבנייה של תיבת ענק אשר תצוף על פני המים הרבים. נתן אלוהים לנוח את כל הפרטים: מידות, חומרים, ואפילו בהבזק אחד של ברק שרטוטים מדויקים של תוכניות הבניה. בחיל וברעדה לקח נוח את כל התוכניות והסכים לבנות את התיבה. "זכור", אמר לו אלוהים, "אתה חייב לסיים את כל העבודה, ולהעלות עליה את כל מי שציוותי בתוך שנה בדיוק".
כשהגיע התאריך, התקדרו השמיים, הארץ החלה לרעוד והים גאה. אלוהים הציץ למטה לארץ, והנה הוא רואה את נוח יושב על מרפסת ביתו ובוכה. "נוח, היכן התיבה?" רעם אלוהים בקולו. "הו, אלוהים, אנא סלח לי" יבב נוח. אני עשיתי כל מה שהיה ביכולתי לעשות, אבל היו לי המון בעיות. קודם כל הייתי צריך להשיג רשיון בניה, אבל התוכניות שנתת לי לא התאימו לנהלים ולתקן. נאלצתי לשכור חברת הנדסה שתשרטט את התוכניות מחדש. אחר כך נקלעתי לויכוח גדול עם משרדי הכבאות, האם התיבה זקוקה לגלאי עשן ולמערכת מטפים וזרנוקי מים לכיבוי אש, ועם הוועדות לבניה בטענה שאני עובר על חוקי העזר העירוניים בכך שאני בונה תיבה בחצר שלי. נאלצתי להשיג אישורים מיוחדים מהמחלקה לתכנון ושיפור פני העיר.
אחר כך הייתה לי בעיה להשיג מספיק עצים לבניית התיבה, כי יש איסור חמור על כריתת עצים, על מנת להגן על זן הינשוף המנומר שהולך ונכחד. בסופו של דבר הצלחתי לשכנע את רשות היערות שאני זקוק לעצים כדי להציל את כל הינשופים בעולם ולא רק את הזן המנומר, אבל הסתבר שהחברה להגנת בעלי הכנף אסרה ציד ינשופים. כך שתדע שלא הצלחתי להשיג זוג ינשופים בכלל. אח"כ הנגרים התארגנו ועשו להם ועד עובדים, הוועד הכריז על שביתה והייתי חייב להיכנס למשא ומתן על תנאי העסקתם. ובלית ברירה הייתי חייב לחתום על הסכם עם הסתדרות הנגרים לפני שמישהו בכלל הסכים להחזיק ביד גרזן או משור. עכשיו יש לי 16 נגרים על התיבה, אבל אף ינשוף.
כשהתחלתי לכנס את החיות, הוגשה נגדי תביעה ע"י המועצה להגנת בעלי חיים. הם התנגדו לכך שאקח אל התיבה רק שניים מכל סוג של חיה, הם טענו שלכל החיות יש זכויות שוות וצריך להציל את כולן. בדיוק כשהצלחתי להביא לביטול התביעה בבית המשפט, הגיעו אלי נציגים של הרשות לאיכות הסביבה, והם דרשו ממני למלא דו"חות מפורטים אודות המבול הצפוי שאתה עומד להביא על הארץ. הם לא בדיוק אהבו את הרעיון שמשהו שקשור לתחומם יקרה ללא מעורבות פעילה שלהם.
אחריהם בא אלי הצבא, ודרש שאציג בפניו מפות מפורטות של אזורי המבול ותחזיות של גובה המים במילימטרים. שלחתי להם את המפות ואת כל הנתונים, ובדיוק עכשיו אני שקוע באמצע מערכה משפטית מול המרכז להזדמנות שווה, שטוענים שאני עושה אפליה על רקע דתי בכך שאני לא לוקח אל התיבה אנשים לא מאמינים.
מס הכנסה עיקל לי את כל הנכסים ואת חשבונות הבנקים, בטענה "שאני מתכנן את התיבה כדי לברוח באמצעותה מהארץ וככה להתחמק מתשלום מיסים". כרגע קבלתי מכתב התראה ממשרד התיירות על כך שאני צריך לשלם מס עינוגים מיוחד לכלי שיט שנבנים למטרת נופש. הם טוענים שהתיבה הנה למעשה ספינת שעשועים. ואם כל זה עדיין לא הספיק, אז הארגונים האנטי דתיים הגישו תביעה לבג"ץ שיורה שאם אלוהים הולך להציף את הארץ במים הרי שזה אקט דתי מנוגד לחוקה, הם טוענים כי זו מדינת חוק ולא מדינת הלכה. האמת אלוהים, אני לא חושב שאני יכול לסיים את הבנייה של התיבה הזאת לפחות עוד חמש-שש שנים.
איך שסיים נוח את דבריו התבהרו לפתע השמיים, השמש יצאה מאחורי העננים, הים נרגע וקשת הופיע בענן. נוח הביט למעלה בשמחה ובתקווה, ושאל: "מה פירוש כל זה, אלוהים? האם שינית דעתך ואינך מתכוון עוד להרוס את הארץ?". ענה לו אלוהים בשלווה: "לא, אין כל צורך שאני אעשה זאת. הממשלה כבר עשתה את זה במקומי".
לגלית - גלגלגלגלגלגלץ

עוד,../images/Emo85.gifבגלגול הבא אהיה../images/Emo85.gif../images/Emo9.gif

בגלגול הזה אני אשה.
בגלגול הבא אני רוצה להיות דובה.
בתור דובה את יכולה לחרופ. את לא צריכה לעשות כלום חוץ מלישון במשך שישה חודשים תמימים. אני יכולה לחיות עם זה. לקראת שנת החורף,את אמורה לזלול בטירוף. אני יכולה לחיות עם זה. בתור דובה את ממליטה את הגורים שלך(שכל גודלם כאגוז קטן) מתוך שינה,ומתעוררת לפגוש דובונים חמודים וחמימים, שגדלו קצת וכבר יודעים ללכת. אני בהחלט יכולה לחיות עם זה.
בתור אמא דובה,כולם יודעים שצריך לקחת אותך ברצינות.את מעמידה במקום כל מי שמציק לילדים שלך,ואם הילדים מציקים לך את מעמידה גם אותם במקום. אני יכולה לחיות עם זה.
בתור דובה, בן הזוג שלך מצפה שתתעוררי בבוקר זועפת, הוא אוהב אותך עם רגליים שעירות ועודפי שומן. כן.
אני אהיה דובה.
ציטוט מליידי גלובס. מקור אנונימי.
לגלגלגלגלגץ

גילגולים??../images/Emo129.gif מה אתם רוצים..

להיות בגלגול הבא שלכם? חוץ מדוב או דובה , הרעיון כבר תפוס

הודעה שקפצה לבד ../images/Emo153.gif

מה זה אומר? רציתי לומר בעיקר חג-שמח , יציאה לחופשי .... לעולם נקי וטוב יותר.. למי שב-
ולמי שמטייל
, טס
, או טס
.... אריאלה באהבה

בגלגול הבא... ../images/Emo121.gif../images/Emo87.gif../images/Emo86.gif

מעניין.. כאילו, אתמול בערב שוחחתי עם מישהו על החיים, על משברים לא מעטים שחוויתי, על איפה הייתי פעם ואיפה אני היום. בשיחה הזו שקלחה מאליה ללא כל מטרה, יוצא שערכתי מעין חשבון נפש כזה של לפני פסח, ובסיכומו של דבר שמעתי את עצמי אומרת שלו ניתנה בידי האפשרות לבחור את חיי מחדש, לא הייתי משנה כלום, למרות וחרף הכל.
אז לגבי הגלגול הבא אני לא ממש יודעת, אבל... אולי את אותם חיים שיש לי עכשיו בגלגול הנוכחי
החיים יפים חבר'ה.. ובהזדמנות -
תמיד שמייח לכולנו

הגלגול הבא?

אני בכלל לא רוצה עוד גלגול מה נהיה עם הקטע הזה? שיעור ספורט? חאלאס גלגלת! אני יודעת שזה יומרני, ושיעורים ואנאערף ואיזה כיף זה אתגרים וקשיים והחיים הם מתנה וכו' וכו' בטח כבר יכינו לי הפתעה מארץ ההפתעות על היומרנות הזו אבל אני מעדיפה להפסיק, רוצה ג'וב קטן ומתוק בנירוונה אולי לצייר כנפיים של מלאכים או לפזר חלומות מתוקים לישנים לא דובה ולא אדם ולא כבשה ולא סוס פוני. ככה בא לי!

חחחחחחחחחחחח ענקית../images/Emo6.gif

פפפפפפפ הרסת אותי... צוחקתתתתתתתתתתתתתתתתת אמ'שלי צורחת לי לשתוק שמה.. מפריע לשכנים היא אומרת

כתומישמיש ../images/Emo24.gif לכמו שאת ../images/Emo140.gif

היי, קודם כל יש לך ת'חיים האלה , ועד 120 , ( יש לך עוד הרבה , את יודעת?) תתעלמי משיעורים והכתבות... אכן את כנראה בחלומות. אך יום אחד מתעוררים והמציאות מתדפקת לה בדלת... כן , כן , כן - אני מדברת על החיים האלה... מה מפריע לך לחיות עם ג'וב קטן ונרוונה? לא חייבים להסתכל פנימה
..... תהיי את כמו שאת... חייכנית , מתוקה וגם עצבנית
זו זכותך המלאה , עלי אדמות. אולי את מסיימת את הגלגול האחרון שלך בחיים האלה
ולכן יש לך התנגדות כזו לנושא הגלגול הבא - יש ביננו כאלה... שגמרו עם כל השיעורים
שיהי לך ימבה שמח בלב, והמון הפתעות
אריאלה באהבה

נו אריאלה.... ../images/Emo24.gif

אני לא בחלומות, והתבוננות פנימה יותר תכופה אצלי מהחפיפה היומית, אם המציאות תדפוק אצלי בדלת אני אשאל אותה מה קרה שהיא החליטה להיות מנומסת פתאום
לג'וב הקטן שלי אני עדיין לומדת ובסה"כ חיה טוב מאוד עם עצמי, וכל השאר.... נו... הלוואי

הילהל

New member
נפלא

היינו בגן החיות התנכ"י היום. היה נהדר. אני קוראת את ההודעה הזו ונזכרת בחיוך בדובים. באמת נדהמתי ללמוד שגור הדוב נולד במשקל זעיר של 250 גרם! נהדר להיות דובה.

ובהמשך

לילה קסום, וגילי היי, קראתי את הקלפים שפתחתם.. וזה תמיד מזכיר לי שאני צריכה עזרה בפירוש לתיקשור , מהיכן אקבל חיזוק? שבעצם אפשר בקלפים, אסטרולוגיה וכדומה.. אין לי מושג לנתח , בנושא פתיחות הקלפים בנושא השעורים ואולי הגלגולים, אך התחושה שלי , כחומר למחשבה - מדוע חשוב לך הקשר הגלגולי שלך עם אותו אדם??? זה יתן לך 50 אחוזים מהתשובה.... שאז אפשר לעשות " שחזור גילגולים " , מה שיותר נכון במקרים מסויימים,ואז זה יוצר ידע נרחב על ה"שעורים" שלך בחיים איתו, יש לי שאלה נוספת, מדוע אינך נותנת ל" שעורים" לזרום? בקשי לפני השינה , תשובה לשאלתך - מה השיעורים שלי עם אותו אדם
ואיך לנהוג היום ביחס אליו... יש הפתעות- לפעמים תשובה ברורה מגיעה, בכל מיקרה זה שאתם חשים קירבה מסוג כזה מעידה בוודאות, שהיה לכם חיבור קרוב מאוד בגלגולים קודמים, אמא, אבא, דוד/ה , אח/ות... או אולי מאהב? חשבי עליו- ותנסי לחוות איזו קירבה היתה לכם, מה שיקל עליך להבין את ה" שעורים " שלכם בחיים אלו
ואני שואלת - מה נראה שתרצי להיות בגלגול הבא
****** להילה, הדובה כבר תפוסה, תנסי משהו אחר?
אריאלה באהבה

אמא'לה... ../images/Emo2.gif

וואו אריאלה.. איזה שאלות...
למה אני שואלת לגבי הקשר שלי עם אותו אדם? אמא'לה... מאלצת אותי "לחפור" מצד אחד ולהיחשף מצד שני
אבל הולכת עם זה... בעדינות.... הקשר שלי עם אותו אדם נפרש על שנים רבות לסירוגין, קשר של יומיום או ניתוק טוטאלי.... בכל מפגש מחודש כזה יש תחושה של עוצמה בלתי מוסברת שקושרת אותנו יחד, כן, בקשר של אהבה, אהבה טהורה כזו, כמו שתיארה "הילהל" – התעלות רוחנית, רצון לבכות מאושר, כאלה.
יחד עם תחושת ההתעלות הזו, יש גם תחושות של פחד לגבי מימוש הקשר בדמות נישואין, מעין פחד להיות יחד וזהו, כאילו להתחבר טוטאלית. מעבר לכך יש כל מיני גורמים שכמו מתנגדים לקשר הזה מצד אחד וחוסר נכונות/יכולת/רצון לשחרר אחד את השנייה מצד שני. כאילו משהו שמזכיר אובססיה...
ברור לנו או לפחות לי, שזהו קשר מן העבר הגלגולי שלנו, וכן, יש לי מידי פעם הבזקים של תמונות ויזואליות שלא קשורות לכאן ועכשיו או לחיים הנוכחיים, וזה באמת קורה בד"כ לפני השינה, בין אם ביקשתי או לא. כך למשל "ראיתי" אותי לבושה בקרינולינה (השמלות הנפוצות של המאה השמונה עשרה עם הברזלים שמנפחים אותן לדמות רקדנית..) ואותו מולי בחולצת דנטלים לבנה.. הוא לא דמה לעצמו אלא שאני יודעת שזה הוא, כשהוא מביט אלי. מאז שאני זוכרת את עצמי נמנעתי מלהביט לאנשים "אל תוך העיניים", כאשר איתו אני מרגישה כמו טובעת בתוך עיניו.... כאילו העיניים מדברות בשפה שאני לא מצליחה להבין.... וזה יכול להימשך שעה ארוכה ורצופה של כמו חדירה לתוככי הנשמה..
למה חשוב לי? כי הקשר הזה עושה לי דברים שמעולם לא חשבתי שיכולים לקרות לי לטוב ולרע.. שוב נמנעת מלפרט יותר מידי, די אם אומר שמעולם, מעולם לא חוויתי אהבה ברמה כזו... זה היה יפה לספרים, משהו קסום לשאוף אליו, אבל לא ממש מציאותי ואיתו זה מציאותי עד כאב.
בגלגול הבא? אולי שוב את אותם חיים, פשוט לא חושבת שיש משהו אחר שאני רוצה להיות... אני לונורמלית

היי גילי - זה לא נחמד../images/Emo24.gif

לדעת דברים שעברנו מתי שהוא בגילגולים קודמים? אז בבקשהלא לפחד כללכיייייי זה כבר היה, לא
אני מקווה שלא נכנסת מידי לנבכי נשמתך... אך הכל מאהבה..
כנראה יש לך תיקון מאותה תקופה של המאה ה-18 , ואגב , בהחלט מספיק שאת יודעת שזה הוא , הוא לא צריך להראות כמו היום..... ומה שאת מרגישה סביר להניח די דומה לקשר שלכם מהתקופה ההיא , שאם הוא היה כמו שאת מתארת מישהו קרוב, יכול להיות - חברות ואהבה שלא התממשה , מכל סיבה - או שאת או שהוא לא הייתם פנויים , או שפשוט היה גורם כלשהו שהפריע לקשר להתממש...אז. לגבי היום , מאחר ואני סקפטית לגבי תיקון הקארמה בין אנשים - בתרפיה של " תיקון החיים ההם על ידי שחזור גלגולים" מניסיון של חברה , שנמצאת במצב די דומה מעל 20 שנה,וניסתה ללא הואיל.. הנכון הוא לשחרר , ואני יודעת שזה ממש לא קל... שחרור של קשר מוביל לתיקון היעיל ביותר , ואז ,אם צריך להתממש אז הקשר מתממש , ואם לא - מפנים מקום ב-
לאהבה וקשר חדש.... אך מאחר ולא עשית זאת ה" קשר הזה" עדיין משרת אותך.. חשבי מה הוא משרת אותך בחיים אלה ?? והאם הוא " מפריע " לקשרים חדשים להכנס לחייך?? והכל באהבה , יקירתי.. בזרימה , ומאחלת לך להגיע למקום הטוב ביותר שתבחרי בנושא המורכב הזה של החיים- ** ואגב בגלגול הבא את לא יכולה להיות "בדיוק" מה שאת היום..... את יכולה להיות עדיין "אישה" - אך אולי מלכה או נסיכה?
וגם גבר
אם יוחלט שם בעולם הנשמות.. המשך יום נעים וקסום, ואולי יהיו לך עוד " הארות "... אהבה בלב, אריאלה באהבה

../images/Emo51.gif אריאלה../images/Emo9.gif

דווקא כן נחמד לי "לדעת" דברים מהעבר, בעיקר כאלה שמשפיעים לי על ההווה ומהווים שיעור, כך שה"ידיעה" מסייעת לי לפתור. אז את מקבלת ממני אישור להיכנס לנבכי נשמתי מבלי להיות נבוכה, ברור לי שזה מאהבה ולא ממקום אחר. אני לא בעד המושג "תיקון" את יודעת, אני מעדיפה שיעור אבל זה בסדר...
על דברייך מתוקה, וכן, גם את זה מתייקת במגירות ראשי, כאשר בבוא הזמן הרלוונטי, אוכל לשלוף את המידע ולהשתמש בו, מקווה לטובה. אמרת כמה דברים שמהדהדים עמוק בתוכי, ועוד כמה שישמשו אותי כחומר למחשבה בימים הקרובים... תודה
מלכה, נסיכה, את יודעת.. מה שאמור להיות הוא שיהיה, ואיך נאמר - "אהיה אשר אהיה"
תמיד שמייח
לכולננננננו.

הילהל

New member
אם לא דובה - אפשר קנגורואית?

אני רוצה לחיות באוסטרליה אני רוצה לבלות את חיי בקיפוץ אני רוצה להיות חיה חזקה כמוב אני רוצה (עדיין. תקוע מהדובה) שהגורים שלי יוולדו ללא מאמץ אני רוצה את ילדי קרוב ללב אני רוצה לחיות בלהקה מי יתנני להיות קנגורואית בגלגול הבא!

למעלה