אהלן וסהלן (: ברוכה הבאה. מה שמך?
H hagarshtar New member 17/6/06 #21 ואוו לא יודעת מאיפה להתחיל../images/Emo118.gif אבל עכשיו יותר טוב.
E eliormagick New member 17/6/06 #20 אוו ירושלמי ברוך הבא ירושלמים באמת תמימיםP: אני גם מירושלים ושמי אליאור תהנהP:
T tribe spirit New member 17/6/06 #23 ברוך הבא!../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif גמני ירושלמית,אך חולקת על דעתו של זה שמעלי. ירושלמים מעטים הם תמימים,צריך למצוא אותם ואז נחמד
ברוך הבא!../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif גמני ירושלמית,אך חולקת על דעתו של זה שמעלי. ירושלמים מעטים הם תמימים,צריך למצוא אותם ואז נחמד
T tribe spirit New member 18/6/06 #32 חמדמוד../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif יכול להיות... (סתם נורא התחשק לי לענות ב'חמדמוד',אני מקבלת את טענתך לאחר שהקדשתי לה מחשבה.) אני גרה כרגע בפת,לומדת(מסיימת )באומנויות. ואתה?
חמדמוד../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif יכול להיות... (סתם נורא התחשק לי לענות ב'חמדמוד',אני מקבלת את טענתך לאחר שהקדשתי לה מחשבה.) אני גרה כרגע בפת,לומדת(מסיימת )באומנויות. ואתה?
Y y a e l4 New member 18/6/06 #25 welcome my darling אל תסקלו אותי על כך שאני גרועה באנגלית. המוח שלי רקוב גלעד.תמוך בי
G gloom New member 18/6/06 #28 ברוך הבא../images/Emo66.gif הא.. אפילו בגיל ה20 התמימות נשארת.. כמו שצריך!! יישר כוח.. הי גמני מירושלים!!!
ברוך הבא../images/Emo66.gif הא.. אפילו בגיל ה20 התמימות נשארת.. כמו שצריך!! יישר כוח.. הי גמני מירושלים!!!
T tribe spirit New member 18/6/06 #33 יאיי אנחנו מאפיה!../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif ריח ניחוח של שמרים. עזבו. איזה כיף לא להיות הירושלמית היחידה...אממ..בארץ.
יאיי אנחנו מאפיה!../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif ריח ניחוח של שמרים. עזבו. איזה כיף לא להיות הירושלמית היחידה...אממ..בארץ.
ס סוריקטה1 New member 18/6/06 #35 ../images/Emo121.gif"קצת"הגזמנו:] אני בעד לעשות מפגש בגן סאקר... די לא מתאים לפורום אבל...
Purple Mushroom Member 18/6/06 #36 שלום שלום , מה שלומך ? בסדר . איך אצלך ? תיכף אני מכין קפה (!)> (אולי לאיזה 10 פורומים ?) רוצה גם ? אני תמים , וגם נחמד , וגם ידידותי למשתמש , (אבל לא צריך להגזים) מי בעד שירשור בוקר ? טוב ? ?
שלום שלום , מה שלומך ? בסדר . איך אצלך ? תיכף אני מכין קפה (!)> (אולי לאיזה 10 פורומים ?) רוצה גם ? אני תמים , וגם נחמד , וגם ידידותי למשתמש , (אבל לא צריך להגזים) מי בעד שירשור בוקר ? טוב ? ?