אהלן,חדש פה צופה קבוע של כלילה,חולה על הגבות של אסף הראל מי צריך יותר?..
ג גוני פיסטוק New member 19/1/05 #1 אהלן,חדש פה../images/Emo13.gif צופה קבוע של כלילה,חולה על הגבות של אסף הראל מי צריך יותר?..
נ נועם פורר New member 19/1/05 #2 ברוך הבא! ../images/Emo140.gif ממש לא צריך יותר! תהנה מהשהות בפורום, תוריד נעליים לפני שאתה דורך על השטיחים, תתחנף אליי הרבה ותרגיש טוב! ברוך הבא!
ברוך הבא! ../images/Emo140.gif ממש לא צריך יותר! תהנה מהשהות בפורום, תוריד נעליים לפני שאתה דורך על השטיחים, תתחנף אליי הרבה ותרגיש טוב! ברוך הבא!
L la bella dama New member 19/1/05 #3 שלומות!!../images/Emo24.gif תגיד באיזה פורום שני המנהלים ישר אומרים לך וולאקם?! ותתחנף אלי,לא לנועם,הוא בקרוב עוזב ואתה מוזמן לבוא למפגש בתוכנית שאנחנו מארגנים ביום שני
שלומות!!../images/Emo24.gif תגיד באיזה פורום שני המנהלים ישר אומרים לך וולאקם?! ותתחנף אלי,לא לנועם,הוא בקרוב עוזב ואתה מוזמן לבוא למפגש בתוכנית שאנחנו מארגנים ביום שני
L la bella dama New member 19/1/05 #5 לודעת מה בקשר לנועם... אני דיי מרותקת לבית.. המסלול היומי שלי זה מיטה תנור מחשב מיטה תנור מחשב... תשאל פה את כולם..הם לא רגילים לראות אותי כ"כ הרבה...חחח זה לא כיף להיות חולים!
לודעת מה בקשר לנועם... אני דיי מרותקת לבית.. המסלול היומי שלי זה מיטה תנור מחשב מיטה תנור מחשב... תשאל פה את כולם..הם לא רגילים לראות אותי כ"כ הרבה...חחח זה לא כיף להיות חולים!