האמת היא שאין לי ממש נדודי שינה, פשוט אני ישנה ממש גרוע לוקח לי המון זמן להרדם, במהלך השינה אני לוחצת את השיניים, מתעוררת מכל רחש או אור קטן, חולמת כמעט כל לילה סיוטים, ומתעוררת עייפה ומותשת. מה אפשר לעשות? שבוע טוב
כן ראיתי ובלי קשר ראיתי כמה תוכניות בנושא בעיקרון השינה מספקת אנרגיה חיונית לשלד של הגוף שמחזיק אותו , ככל שאתה ישן פחות ופחות ככה הגוף שלך בהתאם נחלש עד שהוא לא יכול להחזיק יותר מעמד ואז אתה מתמוטט ומת (היו לא מעט מקרים כאלה בהיסטוריה) אם זה מנחם אותך אז בדרך את גם תהזי לא מעט הזיות(שהם בעצם מה שנקרא "חלומות בהקיץ", אותם חלומות שהיית אמורה לחלום אם היית נרדמת רק שאת עם עיניים פקוחות ונמצאת במצב עירני) , אז כדאי שכבר מעכשיו תעבדי טוב על התת מודע שלך כי מה יותר טוב מלבלות את החודשים האחרונים של החיים שלך באשליית כיף אחת גדולה
כדורים הם לא הפתרון היחיד! יש המון המון שיטות לפתור את הבעיה של נדודי שינה, אבל צריך לדעת ממה הם נובעים קודם כל, ובשביל זה צריך להתייעץ עם מומחה בתחום.
שעכשיו עכשיו חזרתי מכמעט חצי שנה של גימלים {לא קשר לבעיות שינה שלי} אז נראה לי שהרופאה שלנו תחשוב שאני פשוט רוצה עוד גימלים או סתם עובדת עליה- ולא תשחרר לי הפניה :/
את הוכלת לרופאת יחידה שלך (לא משנה כמה היא זונה..) ומבקש הפניייה לניורולג.. לא אמורה להיות בעיה זו לא הפנייה נדירה מדי.. את הולכת לניורולוג הנחמד שהוא בדר"כ מילואימניק חביב שאין לו יותר מדי כוח לטפל בך ואז את אומרת לו אני רוצה הפנייה למעבדת שניה והוא שואל למה ואז את מפרטת את בעית השניה שלך הוא אומר אני יכול לתת לך כדורים ואת מתעקשת לא אני רוצה שיבדקו אותי ממה זה נובע לא רוצה סתם כדורים.. ואז הוא אומר טוב בסדר.. את חוזרת לרופאה הזונה עם ההמלצה והיא נותנת לך הפנייה למעבדת שינה.. אני יכול להמליץ על 2..: או בבית חולין לוינשטין ברעננה או בהדסה בירושלים.. הן הטובות בתחום שעובדות עם הצבא.