אמממ.. 11 תבחרי גם את!!
S shiran™ New member 30/5/06 #22 חחחחחח אני לא בוחרת מספר. את אמורה לבחור. ובחרת. 11. זאת התמונה שיצאה לך!
י ילדה ושמה סוכר New member 30/5/06 #19 טוב שלא ניזכרת.... בכל אופן ברוכה הבאה...אני שני- השתלבות נעימה
נ נתוש ז New member 30/5/06 #25 איזה אביטל? מירושלים?זה אומר שגם את גרה בבירה הקדושה שלנו? חתימה קצת כעוסה לא? "זה שצוחק אחרון פשוט חושב יותר לאט"
איזה אביטל? מירושלים?זה אומר שגם את גרה בבירה הקדושה שלנו? חתימה קצת כעוסה לא? "זה שצוחק אחרון פשוט חושב יותר לאט"
S shiran™ New member 30/5/06 #26 למה כולן חייבות להיות מירושליים? מי אמר שאין אביטל בת"א? ומה עם באר שבע? לא הכל קשור לעיר הקודש! (מושפעת מ"תהילה")
למה כולן חייבות להיות מירושליים? מי אמר שאין אביטל בת"א? ומה עם באר שבע? לא הכל קשור לעיר הקודש! (מושפעת מ"תהילה")
ל לומינגו New member 30/5/06 #27 ברור שקשור../images/Emo70.gif עיני ירושלים, כמו עיני תהילה- צופיות לכל. *איפה אבא גוריו כשצריך אותו, הא?*
ברור שקשור../images/Emo70.gif עיני ירושלים, כמו עיני תהילה- צופיות לכל. *איפה אבא גוריו כשצריך אותו, הא?*
ל לומינגו New member 30/5/06 #29 ../images/Emo12.gif שירן, את מלכלכת על רסטיניאק אהובי? פויה עליך. *סתם, את יודעת שאני ופינקי מתים עליך, כן?*
../images/Emo12.gif שירן, את מלכלכת על רסטיניאק אהובי? פויה עליך. *סתם, את יודעת שאני ופינקי מתים עליך, כן?*
S shiran™ New member 30/5/06 #32 יודעת יודעת! וכתבתי לך לא לשכוח להביא כסף להדסה מחר! (חפשי את ההודעה פה בפורום) *פינקי שולט. בואי נקרא לעצמנו פינקיות! יאו פינקיות זה ממש חמווווודי!*
יודעת יודעת! וכתבתי לך לא לשכוח להביא כסף להדסה מחר! (חפשי את ההודעה פה בפורום) *פינקי שולט. בואי נקרא לעצמנו פינקיות! יאו פינקיות זה ממש חמווווודי!*
O orush המאמי New member 30/5/06 #31 ../images/Emo176.gifאני שמחה ש"תהילה" ירד לי במיקוד של י"א.. לא בדיוק ירד.. אני הורדתי
S shiran™ New member 30/5/06 #33 ../images/Emo6.gif תהילה עדיף על הרבה דברים אחרים שיש לי פה. כגון: בעלת הארמון! סופה! וכו'!
O orush המאמי New member 31/5/06 #34 ../images/Emo176.gifלא היו לנו אותם... זו מתכונת שונה מה תעדיפי? את תהילה? או 2 מדרשים פשוטים?!