אהלן חברס..

haimwe

New member
אהלן חברס..

רק רציתי לעדכן אתכם במה שקרה אצלי... תזכורת: קנינו כלבה חמודה במיוחד בת חודשיים וחצי ואמא שלי סלדה מכל הנושא ומיום ראשון הזה עד היום אמא שלי נגעלה מכל הנושא ולא יכלה לחיות עם הכלבה בבית.. המצב: לבסוף נאלצנו אני ואחי להיכנע לאמא אחרי משבר קשה שהיא גרמה (הכלבה), ובצער רב אח שלי כרגע בדרכו עם אבי להחזיר את הכלבה... אני ואחי עצובים מאוד, בכינו הרבה, ובעצם זה היה מעין יום אבל בשבילנו... מצטער... וחבל לי...

אני גם מצטערת

בשביל הכלבה בעיקר. לאן מחזירים אותה? אני מקווה שלא תקחו כלב יותר, אלא שתהיו אנשים בוגרים ואחראים אם אמא שלך לא אוהבת כלבים, אי אפשר להכריח ולא כולם אוהבים אין מה לעשות

AllRed

New member
כשהורים לא רוצים כלב לא מביאים אחד הבייתה.

לאן מחזירים אותה? - למה לא למצוא לה בית חדש בעצמכם?

haimwe

New member
אנחנו מחזירים אותה למי שקנינו ממנו אותה...

אל תדאגי.. את הלקח שלנו למדנו...

haimwe

New member
מצטערים גם בשביל הכלבה...

עד שהיא התחילה להתרגל אל הבית ואלינו.. אבל אין מה לעשות. אמא שלי נהייתה מטורפת, אי אפשר היה לדבר איתה...

טון טון1

New member
מצטערת לשמוע ../images/Emo201.gif

אולי תוכלו בינתיים עד שתתבגרו ותוכלו לאמץ כלב בבית משלכם, לעשות דברים למען כלבים נטושים. למשל להתנדב בעמותה / כלבייה מסויימת שקרובה לביתכם. אפילו לטפל בתשלום בכלב מהשכונה שזקוק לדוגסיטר או דוג ווקר וכך תוכלו בכל זאת לבלות עם כלבים. והעיקר, נשמח אם תשארו איתנו בפורום ותהנו מהסיפורים והתמונות של כלבי הפורום.ואפילו תגיעו למפגשים הבאים (כשיהיו בעתיד) ואז תוכלו לפנק קצת את הכלבים ולשחק איתם. קורה לפעמים שמביאים כלב לבית ואחד מבני המשפחה לא מתחבר אליו, לפעמים המצב נפתר ומתפתחת אהבה ולפעמים שום דבר לא עוזר ועדיף אולי לכלבה שתהיה במקום בו כולם יאהבו אותה ושלא תרגיש דחויה על ידי אחד מבני המשפחה. אולי בעתיד הקרוב תוכלו לשכנע את אמא לנסות שוב (אבל רק בהסכמתה המלאה כדי לא לפגוע בכלב שגיע הביתה ואז ישוב למכלאה) והפעם עם כלב בוגר ומחונך לצרכים שנושא הפיפי לא יטריד אותה כל כך. יש כלבים בוגרים בני שנה פלוס חמודים מאד שלא הורסים את הרהיטים ולא עושים צרכים כי הם כבר מחונכים, אולי לכלב כזה אמא תוכל להתחבר. בכל מקרה בלי הסכמה מלאה שלה עדיף שלא לנסות שוב כי אז זה רק יחזור על עצמו והכלב יפגע.

למעלה