אהלן חברססססססס

אהלן חברססססססס

שוב לא כתבתי כאן שנים,וזה כנראה מאפיין את מה שאני עובר... נוגע לא נוגע,יודע לא יודע. אז בן אדם חי מתבגר,ואז מתחיל לעבור משהו שונה ולא ברור,בזמן התהליך מתחיל להבין כי זה משהו מודעתי ומאוד פנימי...ואז זה עובר לו וישנם תובנות. עם אותן התובנות הוא ממשיך הלאה,ויודע כי עבר כברת דרך כלשהיא ואין ניתן לקחת לו את זה ממנו. ואז שוב מתחיל לו משהו והוא בטוח כי הדברים יראו אחרת כי הוא כיביכול עבר איזשהוא שלב ותהליך זה יהיה קצת אחר,או לפחות למידת התהליך תהיה קצת שונה כי כאמור הוא אמור להמצאות בשלב מודע גבוה יותר... ולא,הדברים ברורים פחות מבעבר והתהליך נמשך ונמשך,וכבר הוא לא יודע אם זה בכלל תהליך,או שזהו ענן עשן שאופף אותו ומסרב לעוזבו... כמובן דיברתי על עצמי ובכלל אם מישהו/י מזדהים עוברים משהו דומה... יום מקסים לכולם

ליאלוש1

New member
היי אורן מאמי אני נורא מבינה אותך..

אני נורא מזדהה אם מה שאתה אומר כאן!!! אתה יותר נחלש מתקופה ולתקופה שבעצם אתה צריך להתגבר על זה כי עברת תקופה גם קשה. ואתה חושב שבגלל שהצלחת לשרוד אותה אז אין משהו יותר קשה ממה שעברת! כך גם אני חושבת...אבל זה לא כך יש תקופות יותר קשות ממה שעברנו...כאלו אני חושבת עם שרדת עד כאן אז הנה קבלי עוד מנה של סבל זה נשמע דפוק אבל ככה אני חושבת על זה. אז נקווה שיהיה טוב!!! שנמצא את השלמות את השקט והשלווה שאנו מחפשים וכמובן אהבה וחום! אני מאחלת לכל אחד מכאן שיהיה הכי מאושר שיש... כי מה מטרת החיים ללא אושר שמחה שקט ואהבה והכי הכי חשוב בריאות! אז אורן מאמי אל תדאג יהיה טוב! אני מקווה ומאחלת שיהיה טוב לכולנו! אוהבת ומבינה את העובר עלייך מאחלת לך את הכי טוב שבעולם!! באהבה לי!!!

זה אני פגוש את עצמך

שבת שלום- מדובר בירידה לצורך עליה!!! מאמינה שעד שהגבתי כבר עבר לך... בהחלט מזדהה
שנה טובה ומבורכת!!!!!!!!!!!

למעלה