אהלן חברים

epitaph

New member
כן, אחלה פליטות פה...

מזכיר לי כמה שרים ואיזה ראש ממשלה אחד בארץ.

SaintJohn

New member
../images/Emo6.gif

לא ממש מכיר אותם כמו שאני מכיר את אירוסמית' או לד זפלין. יצא לי לשמוע כמה שירים שלהם, ומאוד התרשמתי לטובה. רכישת דיסק שלהם זה on my to do list. כשיהיה לי כסף.

Anuerysm

New member
הא! לי יש כבר שלושה!

זה פשוט בדיחה, דיסק אחד שלהם מסתכם ב7 דולר. וגם הצלחתי להפיץ אותם בקרב שני חברים וגם הם קנו דיסק, אני כבר מדמיין את אלווין לי קופץ משמחה מזה שהשנה מכירות הדיסקים עלו ב200%

orrrrrrrrr

New member
דרים../images/Emo99.gif

להקות בסגנון crimson glory fates warning Watchtower at vance genius ice age Pyramaze Threshold Zero Hour Gordian Knot Queensryche Vanden Plas לבינתיים זה מספיק

Ronnie O

New member
../images/Emo187.gifפלסיבו, קייס' צ'ויס, קלאש,

מאדנס, ליקוויד טנשן אקספירמנט, ג'ו סטריאני, סטיב ואי, פנתרה, סיסטם אוף א דאון, OSI )office of strategic influence). ואם אמרת שאת שומעת פרל ג'ם, אז אולי תאהבי עוד להקות גראנג' ודומותיהן- אליס אין צ'יינס, סאונדגארדן, אודיוסלייב ורייג' אגיינסט דה מאשין.

M e n s R e a

New member
אה...

רייג' זה לא גראנג'. אבל זו הייתה להקה מצוינת, ללא ספק. תותחים אחד אחד.

Ronnie O

New member
רייג' זה לא גראנג', וגם אודיוסלייב

לא גראנג'. אבל הן נגזרות של, בדיוק כמו OSI וליקוויד טנשן אקספירמנט שהמלצתי עליהן. עוד משהו? טענה? תיקון? רצון להראות שאתה יותר חכם ממני? הנה, אך ורק למענך- וואי היום שמעתי להקת הבי מטאל מעולה, קוראים לה אוונסנס, והסולנית שלהם- ג'יימי לין מאממת!! תגובתך?

M e n s R e a

New member
מה הקריזה?

טוב, אחרי שראיתי את הסיבה, אני בהחלט יכול להבין אותך
סתם, תיקונים, אל תקחי את זה ללב. כולם טועים. ואת נמצאת במערכת שעושה טעויות הרבה יותר רציניות מבהגדרות של להקות. אוונסנס חחחח

orrrrrrrrr

New member
צבא וטעוית -לא הולך ביחד

או שבעצם כן... כן אחי גם מתאפק אונסנס =הבי מטאל =להקה שווה.... חחחחחחחחחח סבבה על טעם וריח

למעלה