אהלן חברים!

אהלן חברים!

הרבה זמן לא כתבתי כאן אבל מדי פעם אני "מציץ" ומאוד שמח לראות שאתם ממשיכים לקדם את אחד מהזמרים הטובים בארץ... אוטוטו דה ז'וו יוצא לתחנות הרדיו ונקווה שגם הוא יכבוש את כולם לפחות כמו "פס ליום אחד"... עוד דבר... מחר בשעה 20:45 ישודר בערוץ 2 המופע המרכזי של יום ההתרמה "שירותרום 2005" והשנה יש לכם סיבה מאוד טובה לצפות בו- אריאל שלנו (מנהל הפורום וחברי הטוב) יופיע שם בשני קטעים (הראשון עם רונית שחר והשני בשיר הסיום). אריאל ישתתף במסגרת תחרות בה חיילים יתחברו לאמנים מוכרים בשת"פ חד פעמי ויתחרו זוגות-זוגות אמן וחייל מול אומן וחייל אחר וכן הלאה... אז נכון, רונית שחר היא לא הכוכבת מספר אחת בישראל אבל שזה לא ימנע מכם להצביע לאריאל... בכל מקרה, הזכייה היא ממש לא הענין. מה שחשוב הוא שזוהי הפריצה הראשונה של אריאל וההזדמנות שלו להוכיח ברבים את כשרונו המוזיקלי הגדול! אז לא לשכוח לצפות מחר! יקירי, בהצלחה!!!! מוטי פרנסיס.

היי מוטי../images/Emo70.gif אל תדאג,לא נשכח להצביע

לאריאל
וצריך עדיין להמשיך לקוות שהוא ינצח... חד שמח

שלוםםם מוטייי ../images/Emo24.gif

איזה כיף שנכנסת לכתוב... תודה! ובקשר לאריאל אין ספק שנצפה...
איזה כבודדד חחח
ואם תהיה אפשרות להצביע אז ברור שנצביע לו
חג שמחחחח

orianush

New member
אהלן מוטייי ../images/Emo24.gif

קודם כל תודה שנכנסת לפה
ובקשר לאריאל.. אל תדאג לא נשכח לראות
אני כבר שבוע מחכה לזה חח..

yaelala14

New member
מווטייייי...יאא איזה כיף שנכנסת..

התגעגענו...גם אני כבר לראות ת'שירותרום...שאני יפסיד את אריאל שר??חחח ובהזדמנות זו אני יאחל לאריאל המון המון המון בהצלחה..

ניר86

New member
טוב לשמוע ממך שוב ...

הרבה זמן לא כתבת לנו כאן בפורום ....אז תודה שנכנסת וכמובן תודה על הפירגון האין סופי שאתה מעניק ליוסי ... וכמובן שכולנו מחכים לראות את אריאל בשירותרום היום ומפה נאחל לו הצלחה רבה וכולכם תראו כמה מנהל הפורום שלנו מוכשר ....

dror2009

New member
אהלן מוטי, ברור שאנחנו בעד אריאל

ושהצבעות שלנו יזרמו אליו, מקווה שהכל טוב איתך, ותמשיך להיכנס ולבקר...

למעלה