אהלן חברים!

אהלן חברים!

מה קורה? הייתי בטיול שלשה ימים עכשיו בטקסס עם הילדים באיזה אגם אז לכן לא כתבתי אבל קראתי הכל ואני שמח מאוד על כל העדכונים! מה קורה עם ההופעה בצוללת? ראיתי שג'קו פתח פייסבוק סוף סוף ממש מגניב יהיה יותר קל לעבוד איתו עכשיו. טוב אהיה בקשר אתכם אני ממש נהנה פה והכל מגניב. תהנו ואני ממש שמח על כל הפרסומים שלכם לגבי ההופעות! כל הכבוד זה חשוב!

שונית 7

New member
מוכרחה להגיב על זה :משמח אותי המופע עם שרי!

אז זה נכון שהחלטתי להפסיק לכתוב פה בגלל היעדר תגובות וגם נדמה לי שג'קו חושב שאם יש פייסבוק לא צריך פורום , אבל לידיעה כל כך משמחת הייתי חייבת להגיב.....אז תודה לגלית על הלינק וד"ש חם לאור ..טוב לשמוע ממך. יתי את המפגש של ג'קו באולפן השקוף עם עוזי פוקס גבי שושן ושרי,ראיתי שהם די נדלקו עליו והתענינו בו (בעיקר שרי)ואפילו ביקשו ממנו שיכתוב להם שיר.... אז אותי המופע הזה והשיתוף פעולה הזה משמח במיוחד(כמו שמשמח אותי השת"פ עם ירמי מסיבות אחרות אבל קצת דומות) מכמה סיבות....קודם כל גיל ..אני די קרובה לשרי בגיל ואהבתי מאוד את שלושתם ביחוד את גבי שושן ועוזי פוקס ..שני רוקרים ותיקים וטובים...גבי שושן, אם אני זוכרת טובהשתתף בשיער,הלואי על ג'קו מתאים לי בול ..אבל גם את שרי די אהבתי,היא פרפורמרית מעולה וההתכונה הכי חזקה שלה זה שהיא ממציאה את עצמה כל פעם מחדש וזאת תכונה מעולה שלה ויש מה ללמוד ממנה על זה... וכמה מילים לג'קו ..מה זה מתאים לך שירי אהבה בכלל ושירים מתורגמים בפרט,יושב עליך בול ובגלל זה אני באופן אישי מסתייגת מהמילה מיינסטרים ..כי הוא כל כך חמקמק..יש במוסיקה דברים טובים יותר ופחות וטוב שתתנסה כמו שאמרת בכל מיני סגנונות ואתה יודע שאתה שר מקסים בכל סגנון..זה לא סוד שאני חושבת שאתה אחד הזמרים הטובים בארץ ולכן התרגזתי כל כך על העליהום המטורף שאיבד כל פרופוציה כי אין לו שום קשר למןזיקה....ואני בטוחה שהמופע הזה ילך טוב מאוד ..יש לו קהל יעד ..ואני אהיה שם בטוח!!!!

מגושקה

New member
אוקייי

אני אאחל לו בהצלחה עם זה, כי אני רוצה שיצליח בכל. אבל, לפני כמה זמן חשבתי להעלות רעיון, אבל חשבתי שג'קו בחיים לא יקבל אותו, כי חשבתי שג'קו לא ירצה עוד לשיר קאברים. מאוד רציתי שהוא יעשה קאבר לשיר מזרחי, כמובן בגירסה רוקיסטית. כי אם יש משהו שיכול להחזיר אותו לתודעה בצורה שונה זה שיר מזרחי. בכל אופן זו דעתי. אבל טוב כל דבר אחר גם מתקבל בברכה, העיקר העשייה לא כך?

Nova5

New member
יפה, אור ../images/Emo13.gif קרן - תודה על הלינק

אור - שלח עוד תמונות טובות כאלו
שיתוף פעולה עם שרי די משמח גם אותי

yila

New member
אור חמוד, תודה על העידכונים ב- Facebook ...

בעונה הזו של כוכב נולד יש אור חמוד עם קול משגע בלי מאמץ שר נהדר... כשהוא שר אני חושבת על אור שלנו... אולי משום שגם הוא מתחבר לשירים של מאיר אריאל !הצבעתי לו!

למעלה