ע נ ב ר נ ט ל
New member
אהלן חברים!!
טוב, אז קודם כל- מצטערת על ה'הזנחה' בשבוע האחרון, זה היה שבוע מלא בנסיעות ואירועים ולא הייתי בבית דקה, בטח לא על המחשב. מקווה שזה לא יקרה יותר, בכל אופן- קבלו את התנצלותי הכנה. אז ככה, ניצן העלה את הנושא ואני מפנה אותו אליכם. התמונה שבכניסה לא כ"כ קשורה ולא תואמת בכלל למה שתוכן הפורום מדבר עליו. תרצו להכין לוגואים חדשים
אני אישית לא מוכשרת בדברים האלו, אבל לא מזמן היה כאן אחד שהעלה תמונה של בוקי מעוצבת יפהפה. אני בטוחה שחלק מכם מספיק מוכשר בשביל להכין גם דברים כאלו. מה אתם אומרים
אם אתם בעד הרעיון, אין בעיה... פשוט תעלו לכאן את הלוגואים, ואם יהיה יותר מאחד- נעשה הצבעה בין חברי הפורום והלוגו הנבחר- יהיה התמונה שתהיה בעמוד הכניסה לפורום. דבר נוסף, הסגרה יצאה לפגרה בתאריך ה-16.4, ותחזור ב-11.5.08. מלבד זאת, אני שוב רוצה להוריד את הכובע בפני MrHyde1 שמעלה לכאן המון שרשורי תוכן, ודברים שלולא הם- אני חושבת שהפורום כבר מזמן היה מת. תודה רבה, בחור שאני עדיין לא יודעת את שמו
. היה לנו לא מזמן אירוח עם אורי גרוס האחד והיחיד כאן בפורום, לצפייה בשאלות שלכם ובתשובות של אורי- http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=1904&msgid=115461463 מקווה שנהניתם כולכם בפסח ושלא סבלתם יותר מדיי מהמצות
שבוע נפלא, חברים !! [עוד שבועיים וחצי למנאייק
] ענבר.
טוב, אז קודם כל- מצטערת על ה'הזנחה' בשבוע האחרון, זה היה שבוע מלא בנסיעות ואירועים ולא הייתי בבית דקה, בטח לא על המחשב. מקווה שזה לא יקרה יותר, בכל אופן- קבלו את התנצלותי הכנה. אז ככה, ניצן העלה את הנושא ואני מפנה אותו אליכם. התמונה שבכניסה לא כ"כ קשורה ולא תואמת בכלל למה שתוכן הפורום מדבר עליו. תרצו להכין לוגואים חדשים