אהלן חברים!

יוב יוב

New member
אהלן חברים!

מה שלומכם? המהלכים הבאים שכנראה אני הולך לעשות: א. למכור את הרולנד JUNO-D שלי. ב. לקנות את החדש של ימאהה: MM6 ג. לקנות כרטיס קול של "לקסיקון" מדגם אומגה. ד. להתחיל לעבוד בצורה הבאה: 1. הסינטי רק לחזרות של הלהקה שלי "יונתן והנוודים" (ההופעות בקרוב). 2. ה PSR S 900 ישמש גם לחזרות וגם לעבודה בבית מול המחשב - הקלטות השירים שלי ומיני פרוייקטים. קיובייס וריזון כבר יש, חברי המלומדים ילמדו אותי איך לתפעל ונראה לי שזהו. שיההי לנו בהצלחה...

יוב יוב

New member
כנראה זה מה שאקנה

בכל מקרה צ'שמעו קטע: המנהל של כלי זמר בירושלים מכיר אותי ונותן לי הנחות מוסיקאים. לצערי הוא בחו"ל בחודש הקרוב ואני בשבוע הבא צריך לקנות לעצמי את הMM6 החדש והמנהל הזמני הנוכחי, אינו מוכן לתת לי את ההנחה המדוברת, ולכם אמטרך לסוע עד לרעננה (אם קצת מזל אולי מודיעין) ולרכוש את הסינטי במחיר הכדאי... אוף!

אליקו151

New member
תעלה קישור לראות תתמונה של הסינטי

באתר של כלי זמר או משהו קצת פירוט

אליקו151

New member
למה אני לא רואה אותו באתרי

כלי זמר מפרט כמה קלידים הוא וזה למה אין אותו שם הייתי בסניף חיפה למיטב זכרוני לא ראיתי אותו שם אני רואה שיש בו מקצבים מובנים זה נכון? יש לו רמקולים משהו ?

יוב יוב

New member
אין לו רמקולים

ולעניות דעתי יש מקצבים. אני שמעתי אחד לפחות אז אני מאמין שייתכן ויש יותר. תשימו לב, הצלילים שלו באמת טובים, ויש לו ארפיג'יאטור נחמד... בשביל 3500 הוא נותן תמורה יפה מאוד לדעתי. אני מעוניין לרכוש אותו כמקלדת שניה (כמו שציינתי...)

למעלה