אהלן חברים

אהלן חברים

רציתי להתייעץ או לשמוע רעיונות, אני מתחילה סידרת טיפולים עם בחורה בגיל ההתבגרות מתוך התישאול איתה אני רואה שני טיפוסים אחד "מהיר ועצבני" :) מלא אנרגיה של גיל הנעורים , הורמונים שצריכים להירגע והתפרצויות כאילו כל העולם ימות או ייפול במידה והתוכניות של ישתבשו. מצד שני הרבה בלבול , חוסר החלטיות , רצון רלצות את ההורים , רצון לרדת במשקל אך קושי עם ההתמודדות המעייפת. אני תוהה על מקרה כזה אם לחזק או להחליש , לעורר או להרגיע, איך אופי הטיפול צריך להיראות בכללי, בדרך כלל הסתירה בין היעדים של הטיפול פחות חזקה ויותר קל להחליט על הכיוון. תודה

avorly

New member
מגע הקסם מהודו, ברוכה הבאה באור ../images/Emo82.gifנו

מצטערת מאוד ששאלתך נפלה בין הכסאות, אבל הנה באתי להביא את הכסא. לפני הכל- פרסום ב"תפוז" אסור, לכן נא לא לתת קישור לאתר פרטי בפעמים הבאות, אחרת אאלץ למחוק את ההודעה.. לגבי שאלתך, יש לי כמה שאלות- למה חשבת להחליש? למה חשבת לעורר?

למה?

כמו שהסברתי לפי התשאול עם הבחורה, כאשר אני מרגישה את החוסר החלטיות ואת הבלבול ואי הכוח הפיזי(לעשות ספורט, לבצע דברים , ללמוד) אני חשה שחיזוק יכול לעזור כאן מצד שני , העוצמות האלה.... גיל התבגרות עם הנטייה להתווכח , להתלהט מהר, הורמונים שרצים להם בגוף ואי אפשר להאשים אותם לא יודעת מה יותר חשוב , איזה מערכת לגעת ואיזה להשאיר שתעבוד כמו שהטבע רצה שתעבוד.... יש רעיונות?

מקוםבלב

New member
שלום לך,

אני הייתי הולכת על עבודת איזון כללית. הייתי עובדת על כל המערכות ונותנת לגוף לעשות את עבודת האיזון בעצמו. על מערכת ההורמונלית הייתי עובדת בעדינות ואולי רק חוזרת עליה פעם אחת.( אבל צריך להרגיש את הרגל). מה עם בדיקות דם? עשתה לאחורנה? איך התזונה שלה? לפעמים יש חוסרים ובגללה יש אולי הרגשת עייפות וכו'. כל היופי ברפלקסולוגיה או בתומי המשלימה זה לתת לגוף תזכורת שהוא יכול לאזן את עצמו לבד. החוכמה היא באיזון.הרבה הרגעה ואני היייתי מוסיפה איזון אנרגטי. יום נפלא.

../images/Emo4.gif לא ממש מסכימה

אם כבר יש משהו לטפל בו והבנאדם אפילו מגדיר את זה בתור משהו שמפריע לו , אני לא מתכוונת "להתעלם" מזה ובצורה כללית פשוט לגעת קצת בכל דבר, מה גם שטיפול רפלקסולוגי לא נמשך שעות ואין אפשרות בכלל לעשות דבר כזה. האמת, חשבתי שאקבל פה עזרה קצת יותר רצינית....

vca

New member
במה נראה לך שצריך לטפל ?

מה ההרגשה שלך ? שבוע טוב.

למעלה