אהלן חברים שאלה:

בועז בר1

New member
אהלן חברים שאלה:

למה כשאני מחבר את הנגן למחשב לא רשום לי "זוהתה תוכנה חדשה"? את החיווי הקולי אני מקבל שיש איזשוהי חומרה שנכנסה.... מה הבעיה?ומה פתרונה? תודה בועז.

יאיר B

New member
כדור הבדולח שלי בתיקון ../images/Emo10.gif

ובמילים אחרות: תן קצת פרטים. איזה נגן (דגם, חברה משהו?) באיזה מצב הוא נמצא (מבחינת מצבי USB - בתפריט הראשי תוכל למצוא דבר כזה אם הנגן תומך באפשרויות הללו). יש UMS שאז המחשב אמור לזהות אותו ויש MTP שלפעמים המחשב לא מראה זיהוי (אבל הוא מזהה - דרך התוכנה שלו, מדיה פלייר למשל).

בועז בר1

New member
קח את שלי הוא מעולה ,ועם אחריות לכל החיים :)

מדובר בנגן פלאש סאנדיסק 512 MB ,עכשיו חלה התקדמות כי יש צלמית של זיהוי חומרה ליד השעון(הוצאת חומרה באופן בטוח),אבל כשאני פותח את הצלמית הזו החלון שנפתח ריק וללא כל אופציות נוספות. תודה בועז.

tweeg

New member
אממ

חלה התקדמות עקב?עשית משהו? נסה חיבורי usb אחוריים,נסה את פתרון הוודו בטאגליינס ותעלה צילום מסך של מנהל ההתקנים,שהלשונית של הusb פתוחה

בועז בר1

New member
אהלן:

חלה התקדמות עקב האמונה הגבוהה שלי בבורא עליון(
),אנסה חיבורי USB אחוריים יותר מאוחר,כרגע הנגם לא אצלי,מייד אקרא את פתרון הוודו(
). איך מעלים צילום מסך? תודה,בועז :)

or121210

New member
הסבר

לוחצים במקלדת על PRINT SCREEN SYS RQ > פותחים התוכנה PAINT (צייר) > מדביקים (CTRL+V) > מסמנים את השטח הרצוי > מעתיקים (CTRL+C) > פותחים PAINT חדש (אין צורך לשמור את הקודם) > מדביקים > שומרים בתיקיה > ומעלים דרך "תמונות מצורפות" ב"חלון הוספת תגובה" הסתדרת?

למעלה