אהלן חברות וחברים

White Chef

New member
אהלן חברות וחברים

מזמן לא ביקרתי, שמח לראות לראות שהפורום כבר הולך לבד, גם בלי שיחזיקו לו את היד.

לפרויקט-של-איש-אחד המחתרתי שלי ניילון פצפצים יש סינגל חדש, שמסתובב לו גלמוד במרחב הווירטואלי, ואתם מוזמנים לעזור ולהפיג מעט את בדידותו. בקרוב יגיע אלבום שיכלול עוד מאותו הדבר, אבל שונה לגמרי.

כדי להישאר און-טופיק, רציתי להגיד תודה ענקית לצלולויד על הסקירה הנהדרת של הרזידנטס, איך לא הכרתי את זה עד עכשיו? האלבום הראשון שלהם זה פיצוץ למוח, חובה לכל חובב אוונגרד, רוק מאתגר שכלית או סאדו מאזו.

Celluloid Hero

New member
היי, ידעתי שמישהו בסוף יתעניין

בחרא הזה!. כיף לשמוע שאהבת :)

הרזידנטס, זאת להקה שהמוניטין הרע שלה הולך לפניה. ככה לפחות אני נחשפתי אליה, בשלב מאוד מוקדם של חיי. אני חושב שבשנתיים-שלוש הראשונות שהכרתי אותה, יותר התייחסתי אליהם כמוזיקה "בשביל הצחוקים" , ומוזיקה "בשביל להפחיד אנשים תמימים מסביב" (עובד נהדר אגב). והאמת הרבה מזה רלוונטי גם להיום.. אבל עדיין, על האלבום הראשון אני ממשיך להתעקש- צחוקים, LSD, נכון מאוד, אבל גם מאסטרפיס. מקווה שזה יעזור ההדגשה הזאת. נו, מקסימום הלכה הדגשה..

ולגבי השיר שלך- אחלה דבר!. במיוחד אם שמים לב לניחוח הקינקי (כלומר הקינקסי) באוויר. אהבתי.

White Chef

New member
תודה

הרזידנטס אכן מאסטרפיס, ואני שמח שאהבת את השיר. בקרוב האלבום (והפעם גם בגירסה פיזית, על פלסטיקים כאלה, לצרכי פטישיזציה ולמי שלא בא לו בטוב flacים ועננים).

White Chef

New member
האלבום הנ"ל רק שלי

מפאת חוסר זמן (חברי ההרכב בצבא, אני בש"ש) כרגע אני מקליט לבד בין עיסוק אחד למשנהו, אבל בהחלט יש תוכניות להתרחב להרכב ואף לקבוצה גדולה יותר (קולקטיב אמנים או רעיון דומה בסגנון), אבל זה כבר יקרה בעתיד הרחוק, כשנשתחרר מהצבא...

בימים אלה אני גם מפיק אלבום לחבר נוסף, שבו שנינו מנגנים, כשדברים יתבשלו יותר אני אשתף אותם כאן

למעלה