אהלן חבר'ה.

אהלן חבר'ה.

אני מודע לחוסר הקשר הישיר ו/או העקיף(פותח מטריה לספיגת העגבניות),אך אני ישאל לדעתכם בכל זאת. רשת פותחת בימים אלו בי"ס למקצועות הטיוי בראשות אברהם גלעד. עכשיו,מה קורה כאן?תחום התקשורת(בעניין הכשרה/לימודים) כ"כ לא ברור או שמדובר בנישה מקצועית העונה כאן על צרכים אמיתיים?חיפוש נואש אחר מצלצלין גם מצד ארגון איתן כמו רשת?לא ברור... מדובר במחזור הראשון שיעצים את איכות התעשייה או שיביך את כולנו. לילה טוב.

cookimonster

New member
אפשר פרטים?

זה נראה לי כמו סוג הדברים שנורא נחמד ללמוד בתור תחביב, אתה יודע... קרמיקה, מקרמה, טלויזיה, בחיי נשמע נחמד :) ומי זה אבהרם גלעד??? אברי?

mc80

Member
נשמע כמו עוד מישהו עשיר

שרוצה להתעשר יותר. לא מוצא בזה חשיבות מעבר. איך הסתדרו בלי זה עד היום? מה, עכשיו הם נזכרו שאין להם מוכשרים ומקצועיים בתחום? זה כמו הסלולרים- הם הולידו את הצורך ולא ממש באו לפתור אותו.

חולק על המשפט האחרון שכתבת.

לדעתי כל מוצר או שרות מצליח עונה על צורך. אולי הפתרון הטכנולוגי יוצר גם הרגלים חדשים אבל בראש ובראשונה הוא חייב לענות על צורך.זה לא חייב להיות צורך קריטי,אבל בהחלט צורך קיים. לגבי אברי גלעד - קצת מוזר לי שבחרו בו להציג את הנושא, בעיני אברי גלעד היה ונשאר איש רדיו מצויין ואיש טלויזיה די בינוני.

למעלה