אהלן חבר'ה

אהלן חבר'ה

יש לי שאלה: היו כמה אנשים שקנו את הספר של הפסיכוטכני..איפה קניתם אותו?ומה השם המדויק שלו?

miracle16

New member
אל תקני זה בזבוז משווע של כסף..

גם ככה רוב הקב"א מתבססת על מה שאת לומדת.. זה לא יעזור לך לקבל תפקידים טובים יותר בצבא ככל הנראה הכי חשוב זה שבשאלון אח"כ תכתבי שאת רוצה ה-כ-ל ותראי מוטיבציה גבוהה תכתבי שאת ממש רוצה להתגייס ממש רוצה הדרכה ותפקידים טכניים והכל וככה תקבלי יותר אופציות.. כי אני רשמתי שיש לי מוטיבציה גבוהה להתגייס אבל אני לא רוצה הדרכה או תפקידים טכניים ויש לי קב"א 56 דפ"ר80 מתאם 2 סימול עברי 9 וקיבלתי מנילה ריקה..

אמממ

כבר עשיתי מבחנים ועכשיו אני עושה פעם שנייה אז בתור אחת שעושה פעם שנייה אני רוצה להיות מוכנה כמו שצריך...למרות שע"פ המנילה כרגע המצב לא נורא אבל אני רוצה חובלים ואני חייבת לעלות קב"א... אז כך שאני ישאל שוב מישהו יודע אך קוראים לספר?ואיפה קניתם אותו...? תודה מראש

הכנה לבחינות המיון של צה"ל של

קידום ויש לקנות בסטימצקי ואני מניחה שגם בשאר חנויות הספרים הגדולות...

איך אני מבינה..

אני גם התנגדתי בתוקף להדרכה.. פסדר אז הייתי סתומה אז מי בכלל הבין משהו בקשר לצבא ובגלל זה אין לי 2 טבלאות מלאותתתת בתפקידי הדרכה.. ויש לי נתונים דווקא פסדר (קב"א 54 דפ"ר 70 סימול עברית 9)

miracle16

New member
השאלה היא אם יש לך דברים אחרים

שהם לא הדרכה.. מבצעים ופיקוח תפקידי מודיעין טיפול באדם וכו'.. יש לך את זה?

אמממ כן רק 2 של הדרכה אין לי

אבל עדיין זה דברים שעכשיו יש לי עדיפות שניה אליהם לעומת דברים שקיבלתי שלא מעניינים אותי בכלל

M E S H Y

New member
כן זה בדיוק מה שקרה לי....

אני אומנם לא יודעת מה הקב"א או הדפ"ר שלי אבל קיבלתי לפני המנילה כל מני מיונים נחשבים ובמנילה כל מני תפקידי פקידות גרועים. ועכשיו אני נזכרת שעניתי בשאלון שאני לא רוצה להתגייס ולא רוצה\יודעת להדריך...

למעלה