אהלן חברה,

אהלן חברה,

משום מה מחקו לי את ההודעה הקודמת, ואני לא יודע למה. זה לא שהיה שם משהו לא מתאים לפה, הקיצר לא משנה. אני אכתוב את האיי סי קיו שלי ומי שמבין שיכתוב לי לשם... אם יש פה מישהו שמבין ביצירת ווירוסים או בכלל מבין בתחום, בבקשה שיגיד לי אם יש ווירוס שלמשל כל פעם שהקורבן שומר קובץ וורד זה ישלח לו את זה לאי מייל.

אממממ

מחקו לי את ההודעה כנראה כי השארתי מספר איי סי קיו..... אז תענו לי כאן בבקשה

mmm

New member
יש ויש...

וירוסים כאלו קיימים בכמה צורות שונות, הוירוסים הללו לרוב מתגלים ע"י האנטי וירוס או ע"י המשתמש עצמו, התעסקות עם הוירוסים הללו, שנקרא להם לעת עתה "סניפרים" לא חוקית, כמובן שבמדינתנו אין כמעט סיכוי שיתפסו אותך, אחת הסיבות שהשאלות הללו מסתובבות בכל פורום במדינתנו, ותעשיית הוירוסים החובנית גדלה ותופסת נפח.

אמממ...

אני מבין שדרך הפורום אני לא אוכל להשיג שמישהו ישלח לי הסבר\את הוירוס או התוכנה... אז האי מייל שלי [email protected] אני בעיקרון רוצה להגדיר את הוירוס שישלח את זה לאי מייל שלי

תמר,

New member
למה לקרוא לזה וירוס?

אתה יכול ליצור ב-word תוכנית קטנה ב-vb שנקראת macro. אתה יכול גם לקשר את התוכנית הזאת לכפתור כלשהו ב-toolbar, למקש קיצור או לפעולה בתפריט. כאשר אתה יותר macro כזה, אתה יכול פשוט לקרוא לרצף של פקודות, כמו למשל: 1. שמירה 2. שליחה ב-email יש כמה דרכים ליצור macro, ואחת מהן היא "הקלטה" של הפעולות שאתה עושה. אם תקליט את הפעולות הנ"ל - זה ייצור לך את המקרו המבוקש.

לא הבנת נראה לי.....

אני שואל אם ישנו קובץ מסוים שלמשל אני שולח למישהו.... יכול לעשות שכל פעם שהוא ישמור קובץ וורד, זה ישלח את האי מייל

תמר,

New member
אפשר לעשות את זה עם מקרו

אבל אני לא אסביר איך - כי זה כבר וירוס, וזה נראה לי פגיעה בפרטיות.

antidot

New member
כמה שאני מבין את זה....

מקרו לא יעזור פה. אני מבין שאתה רוצה את כל מסמכי הWORD של הקורבן. לדעתי צריך לכתוב תוכנה שרצה ברקע ומתעוררת ברגע שמפעילים WORD. עכשיו נשאר רק לתפוס את תהליך השמירה של הקובץ שממומש לדעתי דרך MFC אם כן, אז צריך לתפוס את הקריאה של פונקצית השמירה מקובץ DLL מתאים ואחרי השמירה כבר להשתמש במקרו. לא שפעם היה לי ניסיון עם כתיבה של משהו דומה אבל זה ה5 אגורות שלי. Antid0t

מה המצב?

נראה לי אני מכיר אותך, והיה לי את המספר שלך פעם באיי בי קיו? או שהיה לך אתר כלשהו? הקיצר אם תוכל להשאיר איי סי קיו אשמח תודה

eyalk5

New member
בקלות

אבל בשביל זה תצתרך לדעת VB תלחץ כלים-> מאקרו -> פקודות מאקרו->ערוך תחפש בobject browser את פקודות השמירה נדמה לי שזה ב-word.appliction תפעיל אותה ואז תצתרך להשתמש בapi ולחפש ב-mapi אייל ק

למעלה