אהלן חבר'ה

Y n 2 5

New member
אהלן חבר'ה

תשמעו קטע מוזר. אני הומו, אבל אני חולה על מאיר אריאל. מה תגידו על זה ? מוזר, לא?

אהלן וסהלן.

זה מוזר לך? לי לא. אני שמאלן אבל אוהב את אריאל זילבר. חילוני אבל אוהב את עובדיה יוסף. ספרדי אבל חולה על יידיש. קיצר, ברוך הבא לפורום. תתכופף ותישאר.

Y n 2 5

New member
אוהו,

בואן פפינו, כל הכבוד לך. אתה ליברל אמיתי. אני אוהב אותך. התינשא לי? טוב, סליחה... אני נסחף...

הרי אתה מקודש לי בפי טבעת זו!

היסחפות זה חלק מהעניין פה. האמת היה פה לא מזמן איזה הומופוב שהביא לי את הקריזה עם הגזענות שלו אז טוב שבאת לאזן. גאווה אמנם אני שומר רק לקשר עם זוגתי שתחיה אבל בדיוק הרצנו פה דיבור על "הבחורה שבמשורר". אלתרמן, פן ומאיר וכל השאר. כתבו נשים ככה וככה אבל בחייהם היו בסיטואציות הומואירוטיות לא מעטות: צבא, איגרוף, גילופין וכל היתר. ויתרה מזו,אוהבי השירה העיברית האמיתיים לא יכולים להתעלם מהשירה ההומואירוטית בתור הזהב בספרד...

Y n 2 5

New member
נו, זה בסדר, אחי.

רק תסביר לי (או כל מישהו אחר שיודע), מה הקטע ביר "טרמינל לומינלט", כשהוא אומר את המשפט הבא, "וכל האינרקוננטלינ מדגדגת לי כאן וכאן וכאן", הוא באמת טעה כשהקליטו את השיר ותיקן את עצמו? או שהוא חשב שזה קטע? אם הוא טעה, למה לא חתכו את זה? אם הוא חשב שזה קטע, אז מה הקטע באמת?

Y n 2 5

New member
אז זה בכוונה?

או שהוא טעה, אבל אמר "נו, טוב, תשאיר את זה ככה... זה דווקא חמוד" ?

holly shit

New member
חח אני תמיד חשבתי שזו..

איזו מילה שאני לא מבינה, באמת לא קישרתי את זה לטרמינל שהוא מדבר עלין..

REMBRANT

New member
יש לי משהו משותף איתך

כי אני יהודי ששומע מטאל גרמני אני לא מבין את הטקסטים אומנם אבל יש מילה שחוזרת הרבה : "שוארץ" מישהו יודע מה זה אומר?

סידארתא

New member
רמשטיין?

אם כן, יש איזה מאמר שאני חייב לתת לך לקרוא. (תזכיר לי בטיש הבא).

roamer

New member
שאתה היפוכונדר ונקרופיל ../images/Emo3.gif

מצהיר על עצמך שאתה חולה, ועוד על גופה? :)

איזו מין בחורה אתה?

מה קרה לך בחייך ברור שאתה בחור. והכול שריר ובריא ומובן. מבלי לערב דעות אישיות על מחלות ועל הטבע של החולים להזניח את הטיפול. אני אוהב כל אדם באשר הוא אדם. אבל שאלה לחברי הפורום, למה אנחנו לא מקבלים בחמימות ובאהבה כל משתמש ומשתמשת חדשים שנכנסים לכאן? מתוך רחמנות? או שיש מין יצר הרפתקני לכל דבר לא שגרתי. סוף שבוע כשר ונעים. ושבת שלום. אוהב כל איש ואישה. ואם מזרע היהודים הם על אחת כמה וכמה. מוצץ גבעול

איזו מין בחורה אתה?

מה קרה לך בחייך ברור שאתה בחור. והכול שריר ובריא ומובן. מבלי לערב דעות אישיות על מחלות ועל הטבע של החולים להזניח את הטיפול. אני אוהב כל אדם באשר הוא אדם. אבל שאלה לחברי הפורום, למה אנחנו לא מקבלים בחמימות ובאהבה כל משתמש ומשתמשת חדשים שנכנסים לכאן? מתוך רחמנות? או שיש מין יצר הרפתקני לכל דבר לא שגרתי. סוף שבוע כשר ונעים. ושבת שלום. אוהב כל איש ואישה. ואם מזרע היהודים הם על אחת כמה וכמה. מוצץ גבעול

למעלה