אהלן חבר'ה!

Mitzy Morrison

New member
אהלן חבר'ה!

הממ היי! אני חדשה, בפורום ובכלל בתור מעריצת לד. קניתי את הרימאסטרז, ואני ממש נהנת ממנו כל יום ויום :) אחלה אוסף. למרות שאני לא כל כך בעד אוספים, אבל בתור טעימת התחלה. אוקיי אשמח אם תקבלו אותי :) ויש לי שאלה קטנה: בשיר all of my love יש איזה כלי נגינה יפייפה! הייתי רוצה לדעת מהו, ומי מנגן בו? (בסוף זה בטח יתברר כקלידים של ג'ון פול ג'ונס.. חחח) אהה ו.. אופיר היי! זו שני :) יום נעים לכולם !

MusicA

New member
שלא תדעי כמה פעמים עשינו REPLY

לקטע הזה. ד"א זה שיר שנכתב לזכרונו של בנו של רוברט (בטח כולם פה יודעים כבר).

ofirush 14

New member
שייניייייי ^__^

ג'יסס, ברוכה הבאה. עכשיו חזרתי מהטיול =)

ofirush 14

New member
ניצלו"ש, כדי שתראו שחזרתי../images/Emo9.gif

טוב, אז חזרתי מהטיול והיה מדהים. נרד מהעובדה שבגלל שלא הסתרקתי שלושה ימים יש לי ראסטות מטורפות ואני הולכת למות מכאבים אחרי המקלחת כשאני אנסה לסרק ת'שיער
אז היה ממש מדהים, [הערה בשביל שני: ג'ור וג'וסי נסגדים בטירוף!!!] ומאוד נהניתי, ובדרך הביתה שמעתי עם חברה את קשמיר (תעשה לי בצל
) והבנתי שמאוד התגעגעתי אליכם, חבריה! אבל ממש התגעגעתי. ואז הלכנו למשפחה של חברה של אח שלי ואחת הנשים אמרה לי שאני ממש יפה [כן, כן, הוחמאתי
] אז ברוכה השבה שלי, ואני ממש מצטערת שניצל"שתי שרשור של בנאדם חדש (במקרה הזה- שני). אל תכעסו עליי =) אהה, ו...טחנתי חטיפים בכמויות
לאב יו

jimorrison

New member
ברור שזה טוב

בנים בדרך כלל לא מחמיאים לבנים אחרים.. חחחח פעם אבא של חבר שלי אמר לי שאני נראה טוב
...חחחחחחח זה היה ממש מוזר

Mitzy Morrison

New member
וואו איזו קבלת פנים חמה ולבבית!!!

חחח אני לא רגילה לכזה יחס מפורומים של מוזיקה :) תודה רבה!!! ראיתי את הדיוידי "the song remins the same". אחח איזו שלמות. ג'ימי מזיע שם את נשמתו אבל פשוט מדהים את כולם בסולואים נפלאים. איזו הנאה, פשוט הייתי מרותקת! ורוברט נשמע קצת כמו חתול דרוס. בלי להעליב חחח. אבל זה חמוד, זה אמיתי :) אני כל כך שמחה שגיליתי אותם! להקה מושלמת (כמעט מגיעים אצלי לאותה הערכה עם הדורז!). ואופיר מגניב הטיול נשמע :) חחחחח ד"ש לג'וזף. שמחה שנהנת!

ofirush 14

New member
חחח גם את קוראת לו ג'וזף?

אר....דה סונג רימיינס דה סיים זה כזה מדהים! וברור שקבלת הפנים היא חמימה ולבבית
לאב יו

למעלה