אהלן חבר'ה!

mango007

New member
אהלן חבר'ה!

מחר בפעם המאה אלף, יש לנו פגישה לשכנע שלא ייתנו לנו, השמינסטים, ללבוש תתלבושת המסריחדה. אז חבר'ה אני צריכה הרבה נימוקים משכנעים שאני אביא רשימה של 100,000 סיבות ככה ואולי ישתכנעו. ד"א- למי שבבצפר שלו וויתרו לשמיניסטים שיגיד ונציין אתכם כדוגמה למופת thanx

ליאת666

New member
כבר כתבתי פעם...

אבל אכתוב עוד פעם למקרה שלא ראו... השכבה שלי עשתה עצומה וכל ה-300 אנשים מהשכבה חתמו על איזה 7 דפים נגד קניית תלבושת אחידה לחורף. הנימוקים היו אלה: א. אנחנו כבר שמיניסטים, מה נעשה עם התלבושת אחרי מרץ??? ב. למה לבזבז 100 ש"ח על קניית תלבושת שהולכים ללבוש רק חודשיים-שלוש?? ג. ההסכם עם ההנהלה יחול רק על השמיניסטים. מקווה שזה עוזר לכם, לנו הסכימו לבטל את התלבושת האחידה לחורף.

אצלינו דווקא הוחלט בעד תלבושת../images/Emo70.gif

ואני גם רציתי.. אבל זה סתם - תאמיני לי! לפני חודש קבענו ועדיין אין כלום.. גם אם תהיה לכם... זה יקח מלא זמן עד שהיא תצא

*superstar*

New member
אצלנו החליטו שי"ב השנה לא צריכים

לבוא עם תלבושת.. חח.. יש לנו מזל
*דיד*

אצלנו בשבוע הראשון

חייבו לבוא עם תלבושת..אבל אח"כ לא היה להם כוח לרדוף אחרינו ולבדוק מי עם תלבושת ומי לא.. אז אין לנו כבר

painapple

New member
יייייייייייייס!!../images/Emo79.gif

למרות שאפאחד לא אומר לי כלום בנושא.

חחחחחח...

אצלנו בבית הספר מדברים על זה.. אבל אפחד לא עושה כלום.. ברור שאנחנו מתנגדים.. אבל בינתיים לא מפעילים לחץ.. שנה שעברה.. כל פעם שמישהי היתה באה עם חולצת בטן.. והמורים היו רואים אותה .. הם היו מביאים לה חולדת טי שרט שכתוב עלייה " אני לא חולצת בטן" חחח... אבל הן היו צריכות להחזיר אותה בסוף היום...

למעלה