אהלן חברה....

dr 650 se

New member
אהלן חברה....

אהלן חברה....אני חדש כאן... אני ילד בן 16.....מאוד יצירתי....במיוחד במחשב...מצאתי את המקום הזה ואני מאוד שמח כי סוף סוף אפשר לדבר פה לעניין....ואממ אני רוצה גם להציג בפניכם כמה ציורים \ שירטוטים.....שעשיתי במחשב...בתוכנת ה"צייר".......שימו לב....אחד זה המכולת שממול לבית שלי......

ברוך הבא לפורום../images/Emo70.gif

תשתה משהו? כל הכבוד על העבודה. הדיוק והפרטים מרשימים מאוד. אני מניח שעם כלים מתקדמים יותר, התוצאות יצאו באיכות גבוהה יותר (יותר כניסה לפרטים ואפשרת לשלב תמונות ולוגואים סרוקים) אבל זה נתון לשיקולך. סך הכל- בהחלט מפתיע. יש עוד?

מתלהב

New member
מרשים מאד!! אהבתי את הירידה לפרטים

ואת מידת ההשקעה. נעשה על סמך הזיכרון/התבוננות/תמונה/סריקה/אחר? אשמח לראות עוד. גם העבודה השנייה מרשימה ואיכותית, ילד.
קטן: היום במוסף "גלריה" של "הארץ" יש יופי של סקירה על תערוכות אמנות בלנדן. ובכלל יצא להם מוסף טוב, עיצוב, תרבות הפנאי של היפנים, שוב עיצוב, אופנה. צריך רק זמן לקרוא את כל זה.

מתלהב

New member
ויש המשך: לגבי המבנה, תחשוב האם

נכון להציג אותו כאובייקט תלת ממדי, כי הטיפול שמעבר לחזית לא ממש קיים, לא התייחסת לגג, דודי שמש, צינורות וכבלים בצדדים וכו'. אולי אפשר בכלל להציג אותו מראש כתפאורה דיסנילנדית שכזאת, בלי יותר מדי עומק, או שכן להמשיך ולטפל בכל שאר הדברים.

dr 650 se

New member
אין ספק שאפשר......

אני בטוח שאפשר זה רק דורש קצת השקעה וריכוז.......אם כי אני חושב שלא אוכל לראות את גג הבניין הזה..... (את המכולת ציירתי מבעד לחלון.....היתבוננתי וה"עתקתי"...)...תודה על המחמאות.....

מתלהב

New member
אמן צריך להסתכן ../images/Emo13.gif לא, סתם, אבל

נראה לי שתמיד אפשר לנסות לראות אם העלייה לגג באחת הבתים הסמוכים פתוחה, אבל אני מרשה לך גם לוותר על הרעיון ועל הסיכון. או לבקש רשות לצלם מסלון השכנים.
וכן..גם אם תעשה את זה על סמך משהו אחר או מהדימיון, זה יהיה טוב באותה מידה כמעט.

preacher

New member
ללא ספק יש כשרון.

הייתי ממליץ לך לנסות להשתמש בתוכנה יותר רצינית. אתה יכול לנסות תוכנה חינמית כמו GIMP מ- http://www.wingimp.org/ היא לא כל כך נוחה ומסובכת להתקנה אבל חינמית. יש גם את photoplus 5 מ- http://www.freeserifsoftware.com, תוכנה הרבה יותר נוחה. וכמובן יש את פיינטשופ פלוס שהיא לא חינמית, ופוטושופ המקצוענית והמאוד יקרה.

manic_subsidal

New member
כשמדובר בפיקסל ארט

מה כבר צריך חוץ מצייר? איזה הבדל יש בין התוכנות ? גם היה לי יותר נוח אפילו לעבוד בשלס מסוים בצייר, בגלל ה GRIDשלו שלא הצלחתי למצוא בפוטושופ, שמסמן ממש פיקסל פיקסל ואומנם יש בפוטושופ גריד אבל לא מצאתי איך לכוונן אותו לגודל שאני רוצה (פיקסלים ) ככה שצייר היה לי אפילו יותר נוח מפוטושופ , שוב, אני מתייחס אך ורק ל פיקסל ארט , אין לי ספק שכל עיבוד תמונה אחר פוטושופ זה אדיאלי

אני חושב שיכולת שמירת הצבעים

של הצייר לוקה בחסר. שים לב שאצלו נוצרה מין טקסטורה כזאת של גווני הצבע.

dr 650 se

New member
הצבעים פגומים מפני...

הצבעים פגומים מפני ששמרתי את הקובץ כקובץ ג'יף על מנת שאני יוכל לעלות את זה לאתר....זה היה כבד מידי...

preacher

New member
הצבעים פגומים כי השתמשת בצייר

לגיפ יש אפשרותת ל-256 צבעים שונים בלבד. פיינט שומר כל גיפ באותה פלטת צבעים קבועה, אבל תוכנות מתקדמות יותר יוצרות פלטת צבעים מיוחדת לכל תמונה, עם הצבעים המדויקים שבהם ציירת את הציור.

מתלהב

New member
מה לגבי לעבוד בצייר ובסיום העבודה

(שאולי נוחה יותר ואולי סתם מתוך הרגל נעשית שם) לבצע צילום מסך לתוך פוטושופ ושמירה באמצעותו? אמור להצליח, לא?

preacher

New member
זה ממש נהיה טפשי

אם למישהו "נוח יותר" לעבוד עם צייר אין לי מה להגיד. הוא כנראה חי באיזה יקום חלופי, כי ביקום שאני חי בו, "צייר" הוא לא ממש תוכנת ציור אלא יותר כמו שלט "כאן תוקם תוכנת ציור".

preacher

New member
אני תוהה אם יש טעם להגיב...

בוא נראה... שכבות אולי? הפרדה בין אלמנטים שונים של הציור? שמירת סווטשים ובחירת צבעים יותר נוחה? האפשרות לשמור קבצים ב- GIF בלי חירבון הצבע?, או בפורמטים אחרים באופן כללי? זום *הרבה* יותר נוח? גריד הרבה יותר טוב - שזה ש*אתה* לא יודע לעבוד איתו לא עושה אותו פחות נוח? (רמז: משנים אותו ב- preferences) קווי עזר (guides)? multiple undo? ועוד אלף דברים אחרים.

dr 650 se

New member
תודה...

תודה רבה לכולם.....ושוב פעם אני שמח שהגעתי לפהההה!!

למעלה