אהלן חברה

• פותח הנושא TFNM
  • פורסם בתאריך

TFNM

New member
אהלן חברה

יצא לי להניח את היד על כמות די גדול של קלפים,אני רוצה להישתתף בטורניר אחד או משהו לפחות ואז כנראה שאני אמכור אותם,יש לי פה כמה קלפים די טובים(שאין לי מושג בשיט אם הם נדירים או לא) אז מה שאני בעצם רוצה לשאול זה 1)איך אני יודע אם הקלפים שלי הם מקוריים ואני יכול לעשות איתם טורנירים? 2)איפה יש את הטורנירים האלה? 3)אהה...מה הגילאים שלכם פה(-: ?

TheACEdude

New member
תשובה רק בקשר לטורנירים:

רוב הטורנירים בארץ הם בחנות "פריק" שבת"א,ויש שם גם טורנירים שבועיים וגם גדולים עוד חנות שעושה טורנירים שבועיים (ואני חושב שמדי פעם גדולים) היא "טקטיקה" שגם בת"א טורניר אליפות הארץ יתקיים בפריק, ויעלה 40,ואם אין לך UDE יעשו לך במקום יש גם עוד טורנירים ברשל"צ ובראש פינה שהם גם שבועיים גילאים הם בד"כ 11+ אבל לפעמים גם באים ילדים יותר קטנים (הממוצע של הקהילה בישראל הוא גיל 16 אם אני לא טועה) נ.ב. יש גם עוד פורום שיש שם אנשים שגם מבינים והם יוכלו לעזור לך יותר ממה שאני עזרתי לך עכשיו,ויש שם את כל המידע על הטורנירים בארץ, כולל האליפות ושאלות ותשובות עליה נ.ב.מ. יש שם גם תת-פורומים שיכולים לעזור לך עם החפיסה ועם נדירויות,וכמו כן למכור להחליף או לקנות כל מיני קלפים

TheACEdude

New member
../images/Emo40.gif

לא, אבל אתה צריך להשתתף בשביל לקבל אם אני לא טועה.

למעלה