אהלן חבר'ה

Funky Giraffe

New member
אהלן חבר'ה

פספסתי את ההופעה אתמול בגלל הגדנ"ע (המטווחים עיכבו את כולם בשעה הביתה מה שהרס הכל) אבל שלחתי חבר שסיפר לי שאלרן דקל היה שם, וגל תורן, וג'וני, וברי... כל הזין - למה תמיד אני מפספס דברים כל כך דלישס? תגידו, מה יש בDVD? איזה בונוסים? יש גנוזים? בכל מקרה, בשני ב21:00 בזאפה Funk You מומי לוי גלי עטרי ארקדי דוכין קוואמי שירלי צפרי ועוד יפגשו לבכורה החגיגית של הדיסק השני של מומי לוי תגיעו צ'או אמיגוס

idanri

New member
אז ככה

את המופע לא כל כף הספקתי לראות מה שהספקתי לראות זה שאת לוטוס ממש קיצרו. את הסולואים שיש בהתחלה של ירון מוהר ושלומי - חתכו!!! והשאירו רק את הסולו של סלוצקי. הסרט מסע הוא פשוט מ-ד-ה-י-ם,באמת משה הכי קרוע שם מכולם גם לשאר יש קטעים כאלה סטלניים,אבל משה הכי מצחיק.... כבר בסרט מסע באמת רואים את הבעיות של הלהקה ושלומי מדבר על זה שהם צריכים ללכת למטפל פסיכולוגי... הבונוסים הם: גן התות,שבחי ירושלים,להביא את המכה ורציתי שתדע(כולם גם ככה שירים שהיו בהופעה אז אני לא מבין מה בונוס בזה...). ממש לא פייר שאלו הבונוסים ולא משהו אחר.

Funky Giraffe

New member
עזוב את זה שהם חתכו סולואים

פתחתי DVD וגיליתי שאין שם גם את הAUDIO - אין דבר שכעסתי עליו יותר כל כך מהזמן האחרון אני לא קונה שום אלבום בגלל שאין לי שקל על התחת, זה לא שנוזלים לי שטרות מהכיס או משהו... אז קניתי כי בכל זאת - אלו הדג נחש ולא קיבלתי שם AUDIO!!! זה היה ממש מגעיל על אף שסרט המסע חזק ומרגש ומעורר הזדהות

idanri

New member
זה ממש לא פייר שמוכרים את הAUDIO בנפרד

אני מאוד מקווה בשבילם שלפחות בדיסק אודיו הם לא חתכו את הסולואים והשאירו את השירים כמו המקור. מישהו קנה את האודיו?

idanri

New member
מישהו שם לב שסאגה הורד לגמרי מהדיוידי?

עכשיו ראיתי שוב את ההופעה ושמתי לב שסאגה ירד בעריכה...

nap3

New member
מה קצת תמונות מאתמול??

למרות שהן דיי גרעות והן בעיקר של ברי...

idanri

New member
יותר מאוחר אני אעלה גם כמה שצולמו מהפלאפון...

למעלה