אהלן חברה

galimat

New member
אהלן חברה

אשמח אם תוכלו לעזור לי במחקר שאני עושה כחלק מהבגרות באנגלית. המחקר בוחן התנהגויות קריאה בקרב נוער בגילאי 12-18. מצורף סקר אמריקאי,אשמח אם תוכלו לצבוע את אות התשובה שבחרתם ולשלוח את הקובץ חזרה כתגובה, או להבדיל להעלות את התשובות כתגובה להודעה זו - לפי נוחיותכם. דעתכם מאוד חשובה לי!!! תודה על עזרתכם ויום נעים, גלי

בבקשה../images/Emo13.gif

1) האם אתה חובב ספרים? ג. זהו אחד מתחביביי העיקריים 2) כמה ספרים אתה קורא בתקופת זמן ממוצעת של חודש? ב. בין 1-2 3) האם אתה שואל ספרים מן הספרייה/קרובים וחברים או מעדיף לקנותם? א. שואל מן הספרייה/קרובים וחברים,בשביל מה לבזבז כסף... 4) כאשר אתה עומד בפני פרויקט רציני (מביה"ס למשל), מהו מקור המידע הראשון אליו תפנה? ב. אינטרנט – ומקורות מידע וירטואליים אחרים 5) מהו ז'אנר (סוג) הספרים העיקרי אותו אתה אוהב לקרוא? א. רומנטיקה 6) כאשר יוצא לאקרנים סרט המבוסס על ספר, מה תעדיף לעשות קודם, לקרוא את הספר או לצפות בסרט? א. הייתי מעדיף לקרוא את הספר קודם 7) בזמנך הפנוי, האם היית מעדיף לצפות בטלוויזיה בתוכנית האהובה עליך או לקרוא ספר מרתק? א. הייתי מעדיף לצפות בתוכנית האהובה עליי 8)האם קיימים ספרי מילונים/אנציקלופדיות בביתך? א. כן ב. 9)האם אתה משתמש במילונים/אנציקלופדיות או מעדיף את שרותי האינטרנט בנושא זה? א. הייתי מעדיף להשתמש במילונים/אנציקלופדיות שבביתי 10) מה היית שמח לקבל יותר: ספר/משחק מחשב? א. ספר 11) האם מחזיקים ספרים בביתך? א. כן, ספרים הם נכס יקר בכל בית 12) אם שרותי הספרייה הציבורית היו ניתנים בחינם, האם היית קורא יותר ספרים? א. כן 13) האם קיימת ספרייה בבית-הספר בו אתה לומד? א. כן 14) במידה וקיימת ספרייה בבית-הספר, האם אתה משתמש בשרותיה לשם שאילת ספרים? ב. בכלל לא

abs7

New member
../images/Emo187.gif עניתי, מקווה שעזרתי ../images/Emo8.gif

1) האם אתה חובב ספרים?
ג. זהו אחד מתחביביי העיקריים
2) כמה ספרים אתה קורא בתקופת זמן ממוצעת של חודש?
ב. בין 1-2
3) האם אתה שואל ספרים מן הספרייה/קרובים וחברים או מעדיף לקנותם?
א. שואל מן הספרייה/קרובים וחברים,בשביל מה לבזבז כסף...
4) כאשר אתה עומד בפני פרויקט רציני (מביה"ס למשל), מהו מקור המידע הראשון אליו תפנה?
ג. אינטרנט – ומקורות מידע וירטואליים אחרים
5) מהו ז'אנר (סוג) הספרים העיקרי אותו אתה אוהב לקרוא?
א. רומנטיקה
6) כאשר יוצא לאקרנים סרט המבוסס על ספר, מה תעדיף לעשות קודם, לקרוא את הספר או לצפות בסרט?
א. הייתי מעדיף לקרוא את הספר קודם
7) בזמנך הפנוי, האם היית מעדיף לצפות בטלוויזיה בתוכנית האהובה עליך או לקרוא ספר מרתק?
א. הייתי מעדיף לקרוא ספר
8)האם קיימים ספרי מילונים/אנציקלופדיות בביתך?
א. כן
9)האם אתה משתמש במילונים/אנציקלופדיות או מעדיף את שרותי האינטרנט בנושא זה?
ב. הייתי מעדיף להשתמש בשרותי האינטרנט
10) מה היית שמח לקבל יותר: ספר/משחק מחשב?
ב. משחק מחשב
11) האם מחזיקים ספרים בביתך?
ב. כן, רק ספרים ההכרחיים ללימודים
12) אם שרותי הספרייה הציבורית היו ניתנים בחינם, האם היית קורא יותר ספרים?
ב. לא
13) האם קיימת ספרייה בבית-הספר בו אתה לומד?
א. כן
14) במידה וקיימת ספרייה בבית-הספר, האם אתה משתמש בשרותיה לשם שאילת ספרים?
א. כן,לעיתים קרובות

../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

נקבה 15 וחצי 1) ג. זהו אחד מתחביביי העיקריים 2)ב. בין 1-2 3) ב. אני נוהג לקנות ספרים 4) ג. אינטרנט – ומקורות מידע וירטואליים אחרים 5) א. רומנטיקה / ב. מתח ופעולה 6) ב. הייתי מעדיף לצפות בסרט קודם 7) ב. הייתי מעדיף לצפות בתוכנית האהובה עליי 8) א. כן 9) ב. הייתי מעדיף להשתמש בשרותי האינטרנט 10) א. ספר 11) א. כן 12) ב. לא 13) א. כן 14) ג. בכלל לא עניתי מה שהכי קרוב לתשובה שלי.. מקווה שעזרתי:)

linoy61

New member
עניתי! ../images/Emo13.gif

מין: נקבה גיל:15.5 1) האם אתה חובב ספרים? ג. זהו אחד מתחביביי העיקריים 2) כמה ספרים אתה קורא בתקופת זמן ממוצעת של חודש? ג. בין 2-3 3) האם אתה שואל ספרים מן הספרייה/קרובים וחברים או מעדיף לקנותם? ב. אני נוהג לקנות ספרים 4) כאשר אתה עומד בפני פרויקט רציני (מביה"ס למשל), מהו מקור המידע הראשון אליו תפנה? ג. אינטרנט – ומקורות מידע וירטואליים אחרים 5) מהו ז'אנר (סוג) הספרים העיקרי אותו אתה אוהב לקרוא? א. רומנטיקה ב. מתח ופעולה 6) כאשר יוצא לאקרנים סרט המבוסס על ספר, מה תעדיף לעשות קודם, לקרוא את הספר או לצפות בסרט? א. הייתי מעדיף לקרוא את הספר קודם 7) בזמנך הפנוי, האם היית מעדיף לצפות בטלוויזיה בתוכנית האהובה עליך או לקרוא ספר מרתק? ב. הייתי מעדיף לצפות בתוכנית האהובה עליי 8)האם קיימים ספרי מילונים/אנציקלופדיות בביתך? א. כן 9)האם אתה משתמש במילונים/אנציקלופדיות או מעדיף את שרותי האינטרנט בנושא זה? ב. הייתי מעדיף להשתמש בשרותי האינטרנט(יותר מהיר) 10) מה היית שמח לקבל יותר: ספר/משחק מחשב? א. ספר 11) האם מחזיקים ספרים בביתך? א. כן, ספרים הם נכס יקר בכל בית 12) אם שרותי הספרייה הציבורית היו ניתנים בחינם, האם היית קורא יותר ספרים? ב. לא 13) האם קיימת ספרייה בבית-הספר בו אתה לומד? א. כן (יש ספריה אבל לא ממש פעילה-יש בה רק אנציקלופדיות) 14) במידה וקיימת ספרייה בבית-הספר, האם אתה משתמש בשרותיה לשם שאילת ספרים? ב. כן,לעיתים רחוקות

Rioter

New member
היי גלי.

צירפתי. שיהיה בהצלחה.
סקר: קריאת ספרים בקרב בני-נוער בישראל בגילאים 12-18 מין: זכר / נקבה גיל: עוד חודש 15 1) האם אתה חובב ספרים? א. זהו אחד מתחביביי העיקריים ב. אני חובב ספרים מושבע! (שניהם ביחד. ^^ תחביב עיקרי וחובבת ספרי ם מושבעת) 2) כמה ספרים אתה קורא בתקופת זמן ממוצעת של חודש? א. יותר מ-3 3) האם אתה שואל ספרים מן הספרייה/קרובים וחברים או מעדיף לקנותם? א. שואל מן הספרייה/קרובים וחברים,בשביל מה לבזבז כסף... ב. אני נוהג לקנות ספרים - גם וגם האמת, היה לי מנוי הרבה שנים לספרייה, אבל היא הייתה רחוקה והיה בעיתי להגיע אליה בשלב כלשהו. אז אני קונה\שואלת מאחרים. 4) כאשר אתה עומד בפני פרויקט רציני (מביה"ס למשל), מהו מקור המידע הראשון אליו תפנה? א. אינטרנט – ומקורות מידע וירטואליים אחרים (ואנציקלופדיות) 5) מהו ז'אנר (סוג) הספרים העיקרי אותו אתה אוהב לקרוא? א. רומנטיקה ב. מתח ופעולה ג. פנטזיה והרפתקאות ד. דקומנטריה (ספרי מציאות) ( - הכל הולך. בעיקר מתח, אבל באמת שהכל) 6) כאשר יוצא לאקרנים סרט המבוסס על ספר, מה תעדיף לעשות קודם, לקרוא את הספר או לצפות בסרט? א. הייתי מעדיף לקרוא את הספר קודם 7) בזמנך הפנוי, האם היית מעדיף לצפות בטלוויזיה בתוכנית האהובה עליך או לקרוא ספר מרתק? א. הייתי מעדיף לקרוא ספר 8)האם קיימים ספרי מילונים/אנציקלופדיות בביתך? א. כן 9)האם אתה משתמש במילונים/אנציקלופדיות או מעדיף את שרותי האינטרנט בנושא זה? א. הייתי מעדיף להשתמש בשרותי האינטרנט (יותר זריז, יעיל, מהיר, מגוון) 10) מה היית שמח לקבל יותר: ספר/משחק מחשב? א. ספר (אבל עם פתק החלפה.. חחח) 11) האם מחזיקים ספרים בביתך? א. כן, ספרים הם נכס יקר בכל בית 12) אם שרותי הספרייה הציבורית היו ניתנים בחינם, האם היית קורא יותר ספרים? א. לא (אני קוראת בלי קשר לספרייה ) 13) האם קיימת ספרייה בבית-הספר בו אתה לומד? א. כן 14) במידה וקיימת ספרייה בבית-הספר, האם אתה משתמש בשרותיה לשם שאילת ספרים? א. כן,לעיתים רחוקות

למעלה