אהלן חברה!

deep ocean

New member
כולם לקרוא- ש ר ש ו ר י ם ! ../images/Emo46.gif

זה מופנה לכולם: חבל לכתוב הודעה של הי מה נשמע לכולם, במקום לשרשר אותה במקום אחר. למה? כי יש מספר מוגבל של הודעות שיכולות להכנס לדף אחד-בדיוק 20, אז כל הודעה חדשה מעיפה פשוט אחת אחרת אחורה! אז תנסו לשרשר, כי אם אתם משרשרים-השרשורים לא מעיפים הודעות אחורה (בדף נכנסים 20 הודעות חדשות, אבל לכל הודעה אפשר לשרשר מלא תגובות). אני רואה פה פשוט לפעמים מקרים שמישהו כותב 3 הודעות ברצף ופותח 3 הודעות חדשות. כל הודעה דוחקת את הקודמת. אז אם אתם רוצים שההודעות שלכם לא יעופו לדף הקודם אם אתם רוצים כבוד-אז תתייחסו בכבוד ותשתדלו לשרשר אפילו שנראה לכם דבילי לכתוב משהו שלא קשור אולי להודעה הקודמת, אבל זה עדיף מאשר שנגיע ל- 3 דפים חדשים שכתבנו כל יום, עם אנשים מאוכזבים כי לא קוראים את התגובות שלהם!!! מעכשיו אני מבקשת מכולם לשרשר ואני מבטיחה גם לעשות את זה בבקשה למען עתיד יותר טוב של הפורום!

לא לגמרי מסכים...

אני מעדיף להפנים את העובדה שהפורום כרגע מתפרס על פני 2-3 עמודים ושרצוי, אם אפשר, במקרה של פניה-אישית למישהו, לדווח על כך שקראנו את דבריו, אם נדמה לנו שאולי זה לא מובן מאליו. אם אחרי כמה זמן אני אחשוב שההודעה שלי לא נקראה על-ידי הממוען שלה, אני חושב שאני אכתוב לו הודעה על כך, אם זה חשוב לי. אני מעדיף שנרגיש חופשיים לגמרי עם השרשורים וההודעות... לפעמים בא לי לפתוח הודעה חדשה, לפעמים בא לי לשרשר... לא יודע מה עדיף, אני יודע מה אני מרגיש ומה אני מעדיף. אוהב, בן נ.ב. 2-3 עמודים זה לא כ"כ הרבה וזה לא כ"כ נורא... אז הפורום גדל קצת, ביג דיל!

deep ocean

New member
אוקיי

אם בפורום הזה מעדיפים שזה יהיה ככה בלי שרשורים-אז שלפחות אף אחד לא יתלונן שהוא מרגיש בחוץ, שאף אחד לא עונה לו, שיש מלא הודעות וקשה לו לקרוא, וכו´ וכו´. אם אנשים לא מתלהבים מהשרשור-שלא יתלוננו כי יש אלטרנטיבה זאת דעתי האישית כמובן...

deep ocean

New member
בן חשוב לי להדגיש

כי אולי לא הבנת אותי לדעתי, צריך להפעיל שיקול דעת זה לא שמעכשיו רק נשרשר ואף אחד לא יפתח הודעה חדשה אבל לחשוב קצת-אם סתם רוצים להגיד למישהו הי מה נשמע אפשר לשרשר ולשים אייקון של כוכב ליד זה-כאילו הודעה לא קשורה לא יודעת מה לא אמרתי רק ורק ורק ורק לשרשר פשוט קצת להשתדל לטובת הכלל זה הכל

חוכמית

New member
אוקיאנוס!!! ../images/Emo45.gif

הערה מעולה
אני חושבת שעתיד הפורום מעולה!!! אם אנשים כמו שיש פה אין אפשרות אחרת

deep ocean

New member
תראי זה יצליח אם כולם יהיו שותפים

לזה-וכבר יש מישהו שלא בעד הרעיון וזה בן ובטח עוד אנשים לא יסכימו אם הוא לדוגמא לא מסכים אני הייתי בטוחה שכולם יאהבו את הרעיון אז נראה מה השאר חושבים על ההצעה.

*יפעת*

New member
אוקינוסית כחולית וחמודית... ../images/Emo19.gif

אני משערת שההודעה הזאת הופנתה בעיקר אלי כי אני נוטה לפתוח הרבה הודעות חדשות...
עכשיו למדתי עוד דבר חדש, שעדיף לשרשר. הפנמתי... תצטרכו לסלוח לי, אני לא מבינה כ"כ איך משתמשים באנטרנט, אני עדיין קוראת לגיל או לאחי שיתחברו בשבילי....

deep ocean

New member
יפעת יקרה

דווקא ההודעה הזאת לא היתה מופנית ספציפית עליך. חשבתי על השרשורים בגלל הודעה שראיתי שרשמת אבל היא ממש לא מופנית אליך באופן ספציפי יש פה מספיק אנשים שפותחים הרבה הודעות חדשות. תשמעי, העלתי הצעה נראה איך החברה יגיבו אני לפחות אנסה לשרשר כמה שיותר במידה ויקבלו את הרעיון או שלא יקבלו לפחות אני יודעת שאת החלק שלי בצמצום מספר הדפים אני עושה כל כך הרבה כתבו פה בזמן האחרון על זה שמגיעים לפורום והוא מלא בהודעות ואנשים נאבדים וכו´...

*יפעת*

New member
היי דויד!! ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

אני רואה שאתה והחשק חזרתם אלינו! welcome buck

ג.

New member
הי יפעת...

מה נשמע? תשלחי לגילגיל המון איחולי הצלחה במבחן (זה מחר נכון?)

*יפעת*

New member
היי ג. ../images/Emo39.gif

שלומי מצויין! גיל מוסר תודה על ברכתך. הוא מוסר גם את אהבתו וגעגועיו לך ולכולם. את מגיעה במוצ"ש, נכון?

למעלה