אהלן חבר'ה.

אהלן חבר'ה. ../images/Emo140.gif

עזבו זוכרים, לא זוכרים, אני יודע שכבר הוגלדתי מזיכרונכם. השאלה היא, אם יש סיכוי שישדרו שוב את "השבט", ואם כן - באיזה ערוץ? והאם יש מצב שהפורום ישלח בקשה לשידור חוזר של כל העונות הראשונות בחופה"ג? (אני מחפש משהו שיקל על החרישה המאסיבית שעומדת מולי...) שבוע אחלה

הוי אני זוכרת אותך!!!!

נכנסתי לפורום וישר חשבתי "יו
"
המממ יש סיכוי אבל רק בערוץ 1... לדעתי אם רוצים בקשה רשמית זה רק שיר יכולה להוציא בתור מנהלת פורום... אז מה שלומך איתך? וואט אר יו דוינג דיז דייז?

שלומי טוב, תודה.

בשבוע הקרוב אני מתכנן לעבור למצב צבירה עשן, וזה כל מה שיש לי לומר בקרב לימים הקרובים. (תגידו שזה לא נשמע כמו פורסט גאמפ
.) בכל מקרה, אני משתעמם. מה שלומך? שלומכם?

הייתי פעם חבר בפורום, קצת...

וגם שרללן לא קטן בעוד כמה פורומים. וזה כן נשמע כמו פורסט: "...וזה כל מה שיש לי לומר, בקשר לזה."

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo12.gif מרטיןמרטיןמרטיןמרטיןמרטיןמרטיןמרטיןמרטיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif אתה בטח לא זוכר אותי../images/Emo3.gif אבל למי אכפתתתתתתתתתתתתתתתתת../images/Emo6.gif, אני זוכרת אותך../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif ברוך השווה../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif את כל העונות אי אפשר לשדר כי לדעתי ל-1-3 נגמרו להם הזכויות. אבל עם מעט עזרה מהאינטרנט תוכל באופן לא חוקי [או חוקי, אם יש לך מספיק כסף וכרטיס אשראי לשם כך../images/Emo3.gif] להוריד לעצמך את הכל../images/Emo9.gif. בהצלחה../images/Emo9.gif ותהנה. הו, ותישאר../images/Emo9.gif

בטח שאני זוכר אותך... ../images/emo13.gif

אבל לא זכור לי שהיינו בקשר כל כך טוב שמגיעה לי קבלת פנים לבבית כזאת.
אולי את מתבלבלת עם מישהו אחר... אבל זה מחמיא, אין ספק... ובקשר לסדרה: אני יכול להוריד מהאימיול, אבל הייתי מעדיף עם תרגום. ואני לא ממש יכול להשאר, אני לא נמצא בתפוז בכלל בשנה האחרונה, אבל אשתדל לבקר בחופש.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo6.gif קבלת הפנים שלי לא הייתה באשמתך../images/Emo6.gif. נגעתי במחשב לראשונה מזה כמה ימים, הייתי מאושרת, זה יצא במקרה על הודעת החזרה שלך../images/Emo6.gif. תבקר../images/Emo9.gif ובדיוידי המקורי נראה לי שיש תרגום לאנגלית, צריך לבדוק את זה...לעברית זה בעיה למצוא../images/Emo4.gif...

tribe spirit

New member
זוערים גם זוכרים../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

הלוואי שישדרו שוב...אהיה המאושרת באדם.

למעלה