אהלן חבר'ההה

אהלן חבר'ההה

נעלמתי לתקופה ארוכה ועכשיו שוב חזרתי אשמח לקבל עידכונים... הייתי אמור לנסוע לניו יורק בחודשיים האחרונים וללכת להופעה אחת של בון ג'ובי זה לא יצא מכמה סיבות קטנות .. אבל עכשיו אני מחפש פרטנר שכן רוצה לטוס איתי להופעה בארה"ב או באירופה ומי שמעניין ובאמת רציני שידבר איתי....

LIRONSH100

New member
לירן....

אז ככה, כן אני ממש אבל ממש ישמח להצטרף למסע ההופעות באירופה, רק תגיד כמה זה עולה כל זה.. אוקי.. טוב ... בסדר אני יודעת.. אני לא יכולה לנסוע, (לפחות לא בשנה וחצי הקרובות..) כן, אני במשהו שאוסר עלי לנסוע..

חברה אני טס ללונדון

היום הזמנתי כרטיס לי ולחברה שלי ל25.6 ואני יהיה בהופעה ב27 ב"טוויקנהאם סטדיום ב-מידלסקס" אני לא מאמין שאני עושה את זה החלטתי על זה בסופנטניות רק אתמול וכבר היום הזמנתי חבילה טיסה ומלון ללונדון

Batel185

New member
מה????? איזה כיףף לךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה ממש אבל ממש אבל ממש ממש מממש לא פירר שאני לא יכולה גם!!!!!!!! אני רוצה להיות כבר בהופעה ברמות מטורפות .!!!!!!! בכל מקרה שאתה הולך תנצל כל רגע בהופעה.......... יווווווווווו אני לא קולטת שאתה הולך לראותת אותם.?????..... ובמיוחד את ג'וני שלי!!!!!!!!!! ייייייווווווווווו ועוד משהו תמסור לג'וני שאני פשוט מאוהבת בווו ואני לא יכולה יותרר אני לא מסוגלת לחיות בלעדיווו!!!!!! ווו.......שתחזור אני רוצה פירוט מלאא כל שניה מה שהיה בהופעה!!!!!!!! ולסיוםםםם זההה לא הוגןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LIRONSH100

New member
אהמ...+נצל"ש)

1. בת אל- תירגעי.. 2. סיגי כבר הבטיחה שאם היא רואה את ג'וני (שלי!!) או את דייב היא מוסרת להם שאני מתה עליהם ואם הם לא באים לארץ עד ל12 לנובמבר 09 אני אהוא עד עליהם לבית! 3.נצל"ש נוג, מזל"ט פשוט נרדמתי ממש מוקדם וראיתי תSMS רק עכשיו... 4. כן אני צריכה לצאת עוד רגע... 5. טוב, אני הולכת.. נדבר בערב! 6. אוהבת, לירון (ד"א אתמול שמתי לב שבחתימה הרגילה שלי, (שאני חותמת כל יום בבסיס)O אז במקום שיהיה כתוב לירון ש או משהו כזה הלירון והציור שמתחת יוצא (וזה היה מממש בלי כוונה- BJ) אז.. אוהבת-לירון בון ג'ובי...

shaybj

New member
היי לירן

היי לירן............ רק רציתי להגיד לך אני וחברה שלי טסים ללונדון להופעות עוד 3 שבועות... אז אם בא לך לחלוק מידע ולהעזר אחד בשני (לגביי הגעה וכאלה) אתה מוזמן בכיף יש לי כמה טיפים בנוגע להופעה!

למעלה