אהלן חבר´ה

dudisegal

New member
אהלן חבר´ה

היי חבר´ה עד לפני שנתיים בערך הייתי מאוד פעיל בנוער עבודה, יו"ר סניף חולון ( פעם היה כזה דבר, ודי מכובד ) ופעיל בארצית ואז נשבר לי...
הקיצר, היום אני סטודנט רפואה (עתודאי) באוניברסיטת תל אביב, וכמו תמיד, רוצה להיות פעיל בבחירות- אבל למה?!?! הנטייה הראשונית כמובן היא לעבודה, אבל הבעייה העיקרית היא שאין לי קלפים להציג כדי לשכנע אנשים לתמוך בה, לפחות לא בצורה מסודרת, כי הם פשוט היו אפורים בטירוף בשנים האחרונות, ולכלכו אחד אחד כמעט בכל תחום. אם יש לכם איזה תגובות או הזדהות או לא יודע מה, אתם מוזמנים להגיב אגב, אם מישהו פה קשור לתא העבודה באוניברסיטה ( אם יש כזה בכלל ), ספרו לי על זה תודה, בהצלחה

N a V e

New member
אהלן חבר...

הסיבה היחידה,שאני לפחות,מראה לחברים שלי או לסובבים אותי היא העובדה שאין היום אלטרנטיבה אחרת:מפלגת העבודה היא המפלגה האמיתית והמתונה ביותר,שבאמת חושבת מציאותי מכל הבחינות.יש לה מצע מגובש ואידיאולוגיה,והיא לא גזענית ומחפשת אשמים,כמו שהרבה מפלגות כן עושות. חוץ מזה,אני אישית רואה בעמרם מצנע תקווה אמיתית למשהו חדש ומרענן...

דודי! טוב לראות אותך

(אם אתה בכלל זוכר...
) קיצר, דבר עם דן בן יהודה - יו"ר הסטודנטים הארצי שלנו (אם אתה צריך את המספר שלח לי מסר)

למעלה