אהלן חבובים!!!!
מה המצב כולם??? זוכרים אותי?? בטח הרוב לא... אבל הוותיקים יותר זוכריםן אותי!! מה המצב כולכם??? טוב, זוכרים שהבטחתי שאני אחזור אחרי החופש הגדול?! אז הנה אני!!! הנרי ה8 הנני (לא מצאתי תרגום יותר טוב :/) מה קורה איתכם? האמת, שלא עזבתי אותכם. נכנסתי לכאן לפחות פעם ביום, קראתי חלק מהשרשורים המעניינים יותר. הסיבה שלא כתבתי פה, היא- 1- יש לי וירוס במחשב ככה שאני בקושי יכול להכנס למחשב/אינטרנט וכשהוא נכנס הוא קורס ממש מהר! 2- כשהצלחתי להכנס לא היה לי ממש מה לספר לכם. פשוט אני עכשיו בכיתה ט´, עם חברה חדשה
, מורות חדשות ודפוקות, הרבה יותר שעות לימוד, שעות מועצת תלמידים ומשצים אחרי הלימודיםף, וזה גורם לי לעייפות גבוהה, ולמרות זאת אני הולך לישון אחרי 12 ומתעורר ב 7. כמו שהבנתם, אין לי ממש זמן לחצלל, או להתעורר באמצע הלילה... מה שכן אני יכול לספר, זה שהיו לי לילות שזכרתי 6 חלומות, 5, 7!!! אני בקרוב אפתח שישור חדש (כמה שלא עשיתי את זה) על זכירת חלומות למעוניינים
למי שלא מכיר אותי פה- אני ינון, בן 14, מהוותיקים פה. פעם השם שלי היה מתנוסס פה בלי הרף
כי הגבתי לכל הודעה שיכלתי. עכשיו כבר לא אבל אני מקווה לחזור לזה בקרוב. קיצר, אני אנסה טיפה להגדיל את שעות השינה שלי ולנסות לסדר אותם כדי שאני אוכל לחזור ולחצלל!! מה שלום כולם?? ראיתי ששבז וצ´אבז וטיגר חזרו. ולוסיד וקיין וריל דרים ובלייד עדיין פה. ועוד המוון אנשים שאני מכיר אבל לא מכירים אותי אולי
אבל האיפה כל הממש ותיקים? אני מתכוון, גם אתם וותיקים, אבל איפה כל האנשים שביום שהגעתי לכאן היו פה? ממי שציינתי רק שבז היה פה לפני (וגיא שבטירונות) כל השאר באו אחרי. איפה לימו ודנה וליזרד ואורן וכולם???? טוב, מה אני מבלבל לכם תשכל... כשיסדרו לי את המחשב (כנראה אחרי החג רק
) אני מבטיח שאני חוזר לפה כמו פעם, אולי קצת פחות אבל בכל זאת!!!!! חולה על כולכם!! הוותיקים שולטים
ינון
מה המצב כולם??? זוכרים אותי?? בטח הרוב לא... אבל הוותיקים יותר זוכריםן אותי!! מה המצב כולכם??? טוב, זוכרים שהבטחתי שאני אחזור אחרי החופש הגדול?! אז הנה אני!!! הנרי ה8 הנני (לא מצאתי תרגום יותר טוב :/) מה קורה איתכם? האמת, שלא עזבתי אותכם. נכנסתי לכאן לפחות פעם ביום, קראתי חלק מהשרשורים המעניינים יותר. הסיבה שלא כתבתי פה, היא- 1- יש לי וירוס במחשב ככה שאני בקושי יכול להכנס למחשב/אינטרנט וכשהוא נכנס הוא קורס ממש מהר! 2- כשהצלחתי להכנס לא היה לי ממש מה לספר לכם. פשוט אני עכשיו בכיתה ט´, עם חברה חדשה