muldercrushed
New member
אהלן זאת אופק אבל...
ההודעה הזאת בעצם מדרור כי המחשב שלה תמיד בעיתי אז היא נתנה לי לשלוח תתשובות והתשובות שלה הם כאלו
הם ממנה) אוקיי אז הנה התשובות: *אוקיי בזה שיר צדקה זה באמת היה האח של עובד המלון! כל הכבוד! *טוב טעיתי שיר עוד פעם צדקה המשא ומתן באמת היה על הגשר צייד הראשים חטף את סקאלי במלונית בכך שהתחזה למאלדר... *ושוב פעם שיר צדקה בעלת הכלב היתה שכנתו של ברוקמן *נכון החיזר עישן *5 דולר חח באמת אי אפשר לשכוח תסצנה הזאת... *אישה זקנה בלה *באחיו הקטן *יאאא זה דווקא היה קל מאוד! זה מתוצאה של מלח שזרם במים...המים הנקיים זרמו בביוב...אבל כעיקרון מאלדר הרג את הקפטן של הספינה בכך שנתן לו כוס מים...עדיף באמת שיגמור את האלכוהול *אוקיי עינת צדקה זה היה באמת עם הטפו טפו..יאאא קלטו קטע כזה המורה שלנו אמרה שהתחילה בבית ספרנו את מגיפת ה"טפו טפו" ואז כזה היא אומרת:"נראה שהתחילו עם המכשיר המודרני החדש...טפו טפו" ואז כזה אני מתפרצת וצועקת:"זה לא חדש" והמורה הוציאה אותי פחח איזה חוצפנית! טוב נו אבל זה באמת צירוף מקרים כי ביום לפני ראיתי את "התגלויות" וזה היה בכלל ב-1995 אז זה ישן לאללה~!!!!!!!!
ההודעה הזאת בעצם מדרור כי המחשב שלה תמיד בעיתי אז היא נתנה לי לשלוח תתשובות והתשובות שלה הם כאלו