אהלן ושלום

KaiserDino

New member
אהלן ושלום

לכל מאן דבעי שמח וגאה למצוא פורום של תנועת בית"ר בא"י . זכות היא לי לקחת חלק ולו רק להודעה אחת קצרה ... ( לבינתיים ) שמי בישראל רפאל , בפי אנשי העם - דינו , נעים מאוד !
מנהל פורום בייסבול ( לשעבר ) וציוני אדוק ונלהב אשר חפץ ללמוד , ללמד וכמובן ללכת ( ולא רק לנסוע :) )ולהאיר את הדרך אשר הטוו לנו ז'בוטינסקי ותלמידו המובהק מנחם בגין . רציתי לדעת אם יש אפשרות לבחור בן 21 להשתלב במערך התנועה , בכל הנוגע לארגון , יוזמה , הסברה וחינוך ( וכמו הסצינה המפורסמת עם טרומפלדור - מה שאתם צריכים אני אהיה ) . נמצא רוב הזמן באיזור פרדס חנה כרכור או המרכז . תודתי נתונה לכל מי שיוכל לעדכן ולכוון דרכי עם פרטים בנוגע להצטרפות למחנה הביתר"י על כל המשתמע מכך . כתובת האי מייל שלי : בברכת חזק ואמץ לאנשי התנועה והמשתתפים היקרים בפורום שיהיה לנו שבוע מוצלח !

תל חי רפאל

היית פעם בתנועה מאיפה אתה? מה בדיוק אתה רוצה להיות אתה יכול להיות מה שתחליט זהלא משנה איזה גיל אתה

KaiserDino

New member
כן, שמתי לב ...

ששכחתי לרשום את האי מייל [email protected] ( בגלל זה כדאי לקרוא ההודעה מיד לאחר ששולחים אותה ) הטיפ הזה על חשבון הבית :)

קודם כל זה עודד.... היה לי משעמם

החפלתי שם משתמש... רפאל אחי תל-חי מקווה לראות אותך חוזר לתנועה שבאמת היא התנועה עם אולי הכי הרבה פוטנציל בארץ!

למעלה