אהלן ושבוע טוב

א פ ר ו ח

New member
אהלן ושבוע טוב

על איזה תקוות מדברים פה? של מי? של מה? על מה? מה, מי, מו?

אפרוח!!!!!!!!!!!!!!!!

שבוע נפלא גם לך!!! וברוך הבא לפורום שלנו כאן מדברים על הכל מכל על כל התקוות מהקטנות ביותר ועד הענקיות אלה ההכי ההכי גדולות... מייד מגישה של צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף חם (ודרך אגב..תמיד צולע אחרי??
) שא ברכה ורק טוב!!!

א פ ר ו ח

New member
או או, יש לי מלא מקוות

לספר? מזה שאני מת לאכול מחר סברינה...ועד הרצון להיות...( לא משנה מה..) נתחיל מזה שאני מת לקטוף כוכבים ולהיות מטאטא לקצת זמן

אמממממ מלא תקווה זה נפלא!!!

את הסברינה קל מאד להשיג... נכנסים לחנות הראשונה שמוצאים בבוקר ומבקשים מהאישה..זו שעומדת מאחורי הדלפק איזו סברינה בריאה
ומה אתה רוצה להיות??? אממממ נשמע מעניין ולקטוף כוכבים???????? גם אתה אוהב לקטוף אותם?? בפעם הבאה שאצא לקטוף כמה אזמין אותך... אני רק מקווה שאתה יודע שקוטפים רק אתה שכבר עייפים! ולהיות מברשת??? אממממממ מעניין מאד... מרימה משוש שמאלי מגרדת מאחוריו... חושבת לי...
רק טוב!!!

א פ ר ו ח

New member
יא שובניסטית......

מי אמר שאשה היא זאת שחייבת לעמוד מאחורי הדלפק......?
מה אני רוצה להיות? רוצה להיות סתם אחד שחי בשקט בלי הפרעות מיותרות של כל מני שטויות של בני אדם

אני?????????

שובניסטית?????
מה פתאום? בכלל לא!! האישה מאחורי הדלפק והאופה או הטבח במטבח!!
אמממ "והשטויות של בני האדם"... מסכימה אתך!! אצלנו בעלי הכנף הדברים הרבה יותר פשוטים! רק טוב!!!

א פ ר ו ח

New member
את מספרת לי.......?

אצלנו בלול גם הכל סבבה סתם צחקתי בקשר לבני אדם אני מסתובב רק עם פרגיות שיהיה לך אחלה שבוע גחלילית

פרגיות הא??../images/Emo8.gif

זה בסדר... אין כמו חיוך שבא מבפנים ומשתלט על הכל ומוחק כל פינה אפלה.. שיהיה גם לך שבוע נהדר שולחת לך שקית עם כוכבי אושר לילה נהדר וחלומות פז! רק טוב!!!

מתוקית.

New member
טיילתי לתומי ומה מצאתי..?

בחדר השקט שלי..? פרוחצ´ו ברוך הבא לחדר השקט ובלי זימה
אין לי סברינה אבל יש לי עוגייה מלוחה ועשתקנה לך סברינה אל תשכח את אחותך מוווואה ולילה קסם ג´ול

מתוקיתתתתתתתתת

געגעתי לך מאאאאאד ואני מבינה שאת מכירה את האפרוח... אז הסבירי לי את פשר הזימה?
רק טוב!!!

מתוקית.

New member
חחחחחחחח גחלולה ../images/Emo25.gif

כן מכירה את פרוח הוא אפרוח מיוחד לפעמים פרוח שירה יש בו פרוח רגש פרוח שגיאה פרוחיוך ועכשיו זימה: במקום שבו אני מטיילת יש המון שירשורים אהבה שירה תקווה ייאוש בכי שמחה ומה לא גם יש חדר מיוחד שלי החדר ההוא הוא רועש ורוגש לפעמים גם זימה שם יש כאן אני מוצאת את השקט כאן אני מתחברת לעצמי כאן אין התנצחויות ואני כמו כל דבר אחר גם את השקט מאוד אוהבת לכן אני כאן כשאני רוצה להפוך את הרגש למילים אני באה לכאן אלו היום תשעים שניות על זימה<אלאקקקקק חחחחח שתיי שניות זימה ושאר ירקות> מוווואה גחלולה ג´ול

למעלה