אהלן!! ושאלה

korin452

New member
אהלן!! ושאלה../images/Emo35.gif

כמה זמן לא הייתי פה... השאלה: לפני שעה וחצי ככה שאלו אם ג'נסן אקלס והחברה שלו ביחד או שהם אקסים וגם אני נורא רוצה שיענו לי על השאלה הזאתי...

Nitzan122

New member
נראה לי שהם

עדיין ביחד אבל אם לפני שעה וחצי שאלו את השאלה הזאת למה לשאול אותה מחדש ועוד לפתוח לזה שרשור שלם?

kyle chandler

New member
טוב נצל"ש../images/Emo168.gif

אני עכשיו יתחיל לעבוד על שרשור שאלות. בעוד כמה ימים אני אפרסם אותו אם יעלו לי שאלות רציניות. אני יעבוד על זה כמה ימים משתי סיבות: 1) כי עם הזמן יעלו לי שאלות 2) בגלל הלימודים...

kyle chandler

New member
עוד נצל"ש../images/Emo168.gif

לפני פרק או שתיים כשג'ושוע היה מסומם אז הוא אמר bufalo is in my stomich ואז מישהו אמר לו שזה רק בראש שלו או משהו כזה ואז הוא אמר bufalo is in my head" אז 2 דברים: א) אני יודע שיש לי טעויות כתיב באנגלית ב) תנו לי את הציטוט של כל המשפט...

Nitzan122

New member
הנה

JOSHUA: See? Safety first, right? (Lets the helmet drop to the floor.) Kind, courteous, friendly. Signatures. And...(imitates cat hissing and dog barking)...Bad Leo! LOGAN: Joshua! Joshua! Listen! (Joshua stops.) It's just the drugs. It's just the effect of the drugs, okay? JOSHUA: Joshua not worldwide. That's not the plan. LOGAN: I know. That is not the plan, is it? JOSHUA: Flying buffaloes inside my stomach... LOGAN: Joshua, it's all inside your head. JOSHUA (calming down): Flying buffaloes...inside my head? LOGAN: All of this is just inside your head.

Omega Dark

New member
הם אומרים אותו בצורה עצובה אבל יש

למשפט פואנטה אדירה!! (buffalo in my head....., ג'ושוע פשוט קורע מצחוק עם היציאות שלו
)

Lorly

New member
אותי הכי קרע

כשהוא התחיל לחקות אותם עם ה"אתה מתחרפן? אני מתחרפן" וכול זה... היה גם יפה כשאלק התחיל לדבר איתו על אופנים ואז הוא התחיל כזה (אלק): יאאאא, האאא??? הא!!! (משהו כזה) קטעים שווים ביותר

למעלה